Hyppää sisältöön
30.1.2020
Ari Hannus,

Rakentamista ja LVI-alaa Fuerteventurassa

Samuli Vitikan kokemuksia Tammikuussa 2020:

Samuli Vitikka Fuerteventuran Corralejon kaupungissa

Fuerteventuran Corralejon kaupungissa ensimmäinen päivä alkaa olla lopuillaan.

Eka kertaa Kanariansaarilla ja vaikka onkin talvi niin ei täällä pohjosen poikaa ole kyllä palellut. Päivällä tarkenee oikein hyvin shortsit ja t-paita päällä.

Fuerteventura

Työpäivän jälkeen ehti käydä tutustumassa kaupunkiin ja pitihän se käydä rannallakin istumassa ja varpaita kastelemassa, uimaan en kuitenkaan taida lähteä .

Paikalliset ovat olleet ystävällisiä ja englanninkielellä pärjää myös hyvin, ei ole tarvinnut tällä kertaa google kääntäjän apua

Ei hassumpi työpäivä. smiley

Toinen päivä Fuerteventurassa alkaa olla lopuillaan.

Tänään käytiin tutustumassa opiskelijoiden työnantajaan ja työmaahan El Cotillon kaupungissa. Olen kyllä edelleenkin yllättynyt paikallisten ystävällisyydestä ja halusta auttaa toisia, kenties se johtuu saaren ilmastosta ja rennosta elämäntavasta.

Fuerteventurassa

Kävimme myös katselemassa El Cotillon kaupunkia ja lähistöllä olevia uimarantoja. Uimarannat olivat pienempiä ja enemmän paikallisten suosimia rauhallisia rantoja, yksi näistä rannoista olikin nudistiranta.
Kenties vuokraan auton viikonlopuksi ja lähden tutustumaan lähialueen kaupunkeihin ja rantoihin.

Fuerteventurassa

Ruoka täällä on aivan loistavaa, varsinkin merenelävät jotka ovat tuoreita ja ne osataan laittaa oikein.
Hyvä ruoka, parempi mieli.

Fuertoventuran ruokaa

Illan päätteeksi live musiikkia

Vajaa viikko takana Fuerteventurassa ja nähtävää on ollut todella paljon, uusia kokemuksia sekä uusia tuttavuuksia.

Olen tavannut reissun aikana niin espanjalaisia, brittejä, irkkuja, skotteja, kroatialaisia sekä pohjoismaalaisia eli meno saarella on todella kansainvälistä. Osa heistä on turisteja kuten allekirjoittanut mutta moni heistä on asunut saarella jo useamman vuoden.

Saarilla on myös paljon nähtävää kuten upeita rantoja ja hiekkadyynejä joilla kävin tänään. Maisemat saarilla ovat karuja mutta kauniita.

Huomenna vuokrataan auto ja lähdetään katsomaan lähialuetta hieman tarkemmin.

Ei voi kuin odottaa tulevia päiviä. smiley

Ai niin, täällä olisi töitä myös mullekki tai ainakin näin yhdellä työpaikalla luvattiin… Kuka tietää jos joskus…

Näin se tämäkin reissu Fuerteventurassa on lopuillaan.

Reissu on ollut aivan loistava vaikka päivät ovat välillä olleetkin kiireisiä. Saarella on todella paljon nähtävää ja tekemistä ja kyllähän tänne on päästävä joskus uudestaan, mieluiten lomalle, jolloin olisi aikaa tutustua saareen paremmin.

Fuerteventuran maisemia

Corralejon kaupungin lisäksi ehdin tutustua pikaisesti myös saaren muihin kaupunkeihin kuten saaren pääkaupunkiin Puerte del Rosarioon joka on huomattavasti rauhallisempi kaupunki kuin Corralejo.

Saarelta löytyy aivan upeita rantoja joilla olisi voinut maata päivästä toiseen. Rannoilla näki myös nudisteja vaikka nämä eivät virallisia nudistirantoja olleetkaan, vaan tuulettaminen näyttää olevan ihan normaalia täällä. laugh

Kohta lähtee lento kohti pohjolaa, joten kyllä tätä paikkaa jää ikävöimään. Kuka tietää, jos tänne pääsisi vielä joskus takaisin mutta hieman pidemmäksi ajaksi. smiley