Hyppää sisältöön

In English

Alumnitarinat

Kurkista alumniemme ainutlaatuisiin kokemuksiin opiskeluajoista, valmistumisesta sekä siitä, miten he ovat löytäneet oman paikkansa työelämässä. Alumniemme joukosta löytyy niin vahvoja ammattilaisia kuin sitkeitä yrittäjiäkin.

Jokainen alumnitarina on ainutlaatuinen ja voi tarjota vertaistukea sekä innostusta muille opiskelijoille. Oli sitten kyse opiskeluajan hauskoista hetkistä, haasteiden kohtaamisesta tai unelmien työpaikan saavuttamisesta, haluamme kannustaa kaikkia meiltä valmistuneita kertomaan oman tarinansa.

Heini Fingerroos, luonto-ohjaaja ja luontoalan ammattitutkinto-opiskelija

Heini Fingerroos, luonto-ohjaaja ja luontoalan ammattitutkinto-opiskelija

Olen Heini Fingerroos ja työskentelen lemmikkitarvikealalla esimiehenä. Vapaa-aika kuluu opiskellessa, perheen kanssa ulkoillessa sekä koirien kanssa touhutessa. Valmistuin tammikuussa 2024 Ruukin riistalinjalta luonto- ja ympäristöalan perustutkinnosta luonto-ohjaajaksi.
Marina Berzina, valokuvaaja

Marina Berzina, valokuvaaja

Nimeni on Marina. Olen valokuvaaja, yrittäjä ja sisällöntuottaja. Valokuvaus antaa minulle mahdollisuuden luoda visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä yrityksille. Tykkään keksiä uniikkeja ja luovia tapoja kertoa tarinoita valokuvilla.
Sonja ”Nasu” Korvela, automekaanikko

Sonja ”Nasu” Korvela, automekaanikko

Olen Sonja ja olen töissä Raahen Autohuollossa. Olen opiskellut Koulutuskeskus Brahessa autoalan perustutkinnon. Aloitin opinnot syksyllä 2020 ja valmistuin keväällä 2023.
Antti Mattila, tapahtumateknikko

Antti Mattila, tapahtumateknikko

Olen Antti Mattila ja työskentelen Tuupa Records Oy:lla tapahtumateknikkona. Teen kaikkea, mikä tapahtuma-alaan liittyy. Striimausta, videohommia, valo- ja äänihommia.