Hyppää sisältöön
Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa!

 

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa!

Hakuaika syksyllä 2022 alkaviin tutkintoihin on päättynyt 30.3.2022. Kiitos kaikille hakijoille! Tiedotamme tällä sivustolla uusista alkavista koulutuksista heti kun ne ovat tiedossa.

Tutkintoon johtavat ammattikorkeakouluopinnot Raahessa toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä Koulutuskeskus Brahen kanssa. 
 

Millaista AMK-opiskelu on Raahessa? Katso opiskelijoidemme videotervehdykset!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka – insinööri (AMK) 240 op (monimuoto)

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen.

Työelämässä voit toimia alan johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä tai yksityisenä yrittäjänä. Ammattinimikkeitä ovat mm. työmaainsinööri, tekninen isännöitsijä, suunnittelija tai puurakentamisen asiantuntija.

Tutustu rakennusinsinöörin koulutukseen!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Konetekniikka – Insinööri (AMK) 240 op 

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua robotiikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, prosessitekniikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Työelämässä voit toimia mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä sekä kokemuksen karttuessa esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Tutustu koneinsinöörikoulutukseen!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK) 210 op

Suomen parhaassa pelialan koulutuksessa saat vahvan pohjan projektityöskentelyyn, yritys- ja liiketoimintaan, kieliin ja viestintään sekä yleiset valmiudet pelien kehittämisen eri osa-alueille. Voit erikoistua peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Työelämässä sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin tai pelialan yrittäjä.

Tutustu pelialan koulutukseen


Hae Raahen AMK-koulutuksiin!

Yhteishaku AMK-koulutuksiin on 16.−30.3.2022, hakeminen tapahtuu  Opintopolussa.

Ajankohtaista

10.2.2021

Future Technologies kevät 2021

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa-hanke järjestää! Koulutukset tulevaisuuden teknologiaan: robotiikka ja virtuaalisovellukset
25.2.2022

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa: tradenomiksi pelialalle tai insinööriksi teollisuuteen tai rakennusalalle

Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa syksyllä 2022. Opiskelupaikkoja tulee hakuun noin 60 ja Raaheen rekrytoidaan lisää opetushenkilökuntaa. Koulutukset toteutetaan kumppanina toimivan Koulutuskeskus Brahen tiloissa.
27.7.2022

Väylä- ja polkuopintojen kautta korkeakouluun!

Brahessa on mahdollista suorittaa useilla eri aloilla korkeakouluopintoja ja varmistaa näin paikka jatko-opintoihin.
29.8.2022

Lisähaku Raahen AMK-koulutuksiin 29.8.-1.9.2022

Jäikö opiskelupaikka saamatta? Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää lisähaun Raahessa tänä syksynä päivätoteutuksena alkaviin koulutuksiin.
5.9.2022

Seutukaupungit haluavat taata korkeakoulutuksen saatavuuden

Yhteisen korkeakouluvision laatiminen on aloitettu.