Hyppää sisältöön

In English

Konetekniikka, insinööri (AMK)

Näkymät ovat työmarkkinoilla erinomaiset! Monipuolinen ja laaja-alainen koulutus antaa eväät tuotannon asiantuntijatehtävissä työskentelyyn teollisuudessa.

Seuraavaa hakuaikaa tähän koulutukseen ei ole vielä ilmoitettu.

Koulutuksen sisältö

Milloin: koulutus alkaa syksyllä 2024

Missä: lähiopetuksena Koulutuskeskus Brahen tiloissa, os. Pajakatu 9, Raahe

Mitä: koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, mikä vastaa noin 4 vuoden opiskeluaikaa

Koulutus on käytännönläheistä ja perehdyt teollisuuden tuotannon prosesseihin ja käytännön toteutuksiin aina ideasta suunnittelun kautta tuotantoon ja tuotteen valmistumiseen saakka.

Opinnot sisältävät käytännönläheisiä laboratorioharjoituksia ja yhteistyöprojekteja alueen yritysten kanssa. Osa harjoituksista järjestetään Kajaanin kampuksella. Koulutukseen sisältyy myös harjoittelujakso, jonka aikana pääset testaamaan opittua teoriaa käytännössä.

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua kaivostekniikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, robotiikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Työelämässä voit toimia mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä sekä kokemuksen karttuessa esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Haluatko tietää koneinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:

Arja Sirviö
Puh. 044 7101 245, arja.sirvio@kamk.fi

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:

hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.

Aiemmat opiskeluryhmät

Koulutus on käynnistynyt Raahessa aiemmin 2023 (monimuoto), 2022 (päiväopetus), 2021 (monimuoto), 2020 (päiväopetus) ja 2019 (monimuoto).