Hyppää sisältöön

In English

Koulutuskeskus Brahen monikampusmalli

Korkeakouluyhteistyötä on Raahessa kehitetty monikampus-alustamallilla. Seutukunnalle tärkeät koulutukset tuodaan alueelle olemassa olevia oppimisympäristöjä hyödyntäen. Tavoitteena on vastata Raahen seutukunnan yritys- ja työelämän osaajatarpeisiin sujuvoittamalla osaavan työvoiman saatavuutta niin toisen asteen kuin korkea-asteen osaajien osalta. Lue lisää monikampusmallista monikampusfinland.fi-sivustolta.

Kokonaisten tutkintoon johtavien ammattikorkeakoulutusten lisäksi Koulutuskeskus Brahen kaikille koulutusaloille rakennetaan polku- ja väyläopinnot yhteistyökorkeakouluihin.

Tutkintoon johtavat korkeakoulutukset

Kajaanin ammattikorkeakoulu on aloittanut AMK-tutkintoon johtavat koulutukset Raahessa 2018. Vuosittain valittavilla alkavilla koulutuksilla pystytään reagoimaan joustavasti vaihtuviin tarpeisiin.

Tieto- ja viestintätekniikka, insinööri (AMK)

Konetekniikka, insinööri (AMK)

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri (AMK)

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK)

Sairaanhoitaja (AMK)

Väylä- ja polkuopintotarjonta

 

Korkea-asteen väylä- ja polkuopinnoissa yhteistyötä tehdään useiden korkeakoulukumppaneiden kanssa. Opinnot suorittamalla opiskelija voi päästä valmistuttuaan jatkamaan valitsemallaan alalla suoraan korkeakouluun ilman valintakokeita.

Tutustu tarkemmin korkea-asteen väylä- ja polkuopintoihin

AMK-yhteistyökumppanit

Tutustu Koulutuskeskus Brahen AMK-yhteistyökumppaneihin.

Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kajaani)

Oulun ammattikorkeakoulu (Oulu)

Centria-ammattikorkeakoulu (Kokkola, Ylivieska, Pietarsaari)

Lapin ammattikorkeakoulu (Rovaniemi, Kemi, Tornio)