Hyppää sisältöön

Osallistu tietovisaan ja voita iPad!

Kilpailuaika on päättynyt 30.3.2022. Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Miksi pikkukaupungissa opiskelu on mukavaa?

Paljonko Raahessa on tällä hetkellä AMK-opiskelijoita?

Mikä on KAMK X RAAHE?

Miksi kevään yhteishaussa 2022 Raahessa on paikkoja tarjolla juuri insinööreille ja tradenomeille?

Minkä alan koulutuksia Raaheen on tulossa jatkossa?

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseenpalkinnon toimittamiseksi kampanja-ajan päätyttyä 30.3.2022 jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Tiedot poistetaan kampanja-ajan päätyttyä. Henkilötietojasi käsitellään markkinointikampanjasta vastuussa olevan Raahen kaupungin tietosuojasääntöjen mukaisesti. Rekisterin yhteyshenkilö on markkinointisihteeri Aira Meriruoko: .


Mikä KAMK x RAAHE?

Kun pieni suuri korkeakoulu ja idyllisen pikkukaupungin aktiiviset toimijat lyövät hynttyyt yhteen, syntyy upeita tekoja! Tutustu, mistä KAMK X RAAHEssa on kyse, vastaa pieneen visaan ja osallistu Apple iPad mini -tabletin arvontaan.

Lyhyt historia KAMK X RAAHEn takana

Raahessa on selkeä yksituumaisuus siitä, että kunniakkaan menneisyyden koulukaupunki ansaitsee myös loisteliaan tulevaisuuden, ja tämä tarkoittaa korkeakouluopetuksen lisäämistä monipuolisen toisen asteen opetuksen jatkumoksi. Opetus on tärkeää niin paikallisille nuorille, osaamistaan kehittäville ammattilaisille kuin osaajia tarvitseville yrityksille, ja se tarjoaa loistavan mahdollisuuden tulla Raaheen oppimaan kauempaakin.

Uusi malli ja kasvava joukko

Koulutuskeskus Brahen johdolla työstettiin malli, jossa Brahe tarjoaa tilat yhteistyössä Raahen kaupungin kanssa ja kumppaniksi valikoitunut Kajaanin ammattikorkeakoulu opetuksen. Koulutusalat on valittu tarkkaan työnantajia kuunnellen ja työmarkkinoilla on valmistuville osaajille kysyntää niin Raahen seudulla kuin koko maassa. Tähän mennessä KAMK on kouluttanut Raahessa konetekniikan ja rakennustekniikan insinöörejä, pelialan tradenomeja ja sairaanhoitajia. Tuleviin tarpeisiin koulutustarjontaa voidaan myös muokata joustavasti.

Ensimmäiset Raahen KAMKilaiset aloittivat opiskelunsa 2018 ja tänä päivänä opiskelijoita on yhteensä jo parisataa. Määrä kasvaa jälleen, kun kevään yhteishaussa valituksi tulevat noin 60 opiskelijaa aloittavat urakkansa syksyllä 2022. KAMK X RAAHE on korkeakoulutuksia varten luotu yhteinen markkinointinimi, joka otettiin käyttöön ensimmäisen kerran yhteishaussa 2020.

Kiva opiskelupaikka

KAMKin toimintamalli yhdistää laaja-alaisen digitaalisen tarjonnan ja inhimillisen lähiopetuksen. Raahen opiskelijoilta kysyttäessä, nostivat he parhaiksi puoliksi mukavan yhteishengen ja kehuja saivat myös opettajilta saatu tuki ja monimuoto-opintojen joustavuus. Erityisesti peliala on houkutellut opiskelijoita ympäri Suomen ja heille raahelaisten itsestään selvänä pitämät lyhyet etäisyydet, luonnonläheisyys ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat tulleet mukavana bonuksena!

Opiskelijamme äänessä ja Yritysyhteistyö-sivuilla pääset tutustumaan tarkemmin, mitä ajatuksia KAMKin koulutukset ovat herättäneet.