Hyppää sisältöön

In English

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK)

Suomen parhaassa pelialan koulutuksessa saat vahvan pohjan unelmiesi uralle! Pelien kehittäminen on monipuolista tiimityötä, jossa projektiosaaminen kehittyy huippuunsa.

Seuraavaa hakuaikaa tähän koulutukseen ei ole vielä ilmoitettu.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena Raahessa. Noin 3,5 vuotta kestävissä tradenomiopinnoissa saat valmiudet alan kehittämis-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja ylläpitotehtäviin sekä markkinointi- ja koulutustehtäviin.

Opiskelet projektityöskentelyä, yritys- ja liiketoimintaa, kieliä ja viestintää sekä pelien kehittämisen eri osa-alueita. Voit erikoistua oman kiinnostuksesi mukaan peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Työelämässä sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin. Valmistuneiden tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi graafikko, Game Artist, ohjelmoija, pelituottaja, Game Programmer ja Game Producer. Voit testata myös yritystoimintaa jo opiskeluaikana osuuskuntatoiminnan kautta (Kajak Games osuuskunta).

Moni KAMKista valmistunut on työllistynyt joko suomalaiseen tai ulkomaalaiseen pelialan yritykseen kuten esim. Critical Force, Supercell, Ubisoft, Frozenbyte, Remedy, Wooga, Fingersoft, Virtual Frontiers, Team Jolly Roger, CSE Entertainment ja Rovio.

Haluatko tietää pelialan tradenomin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Tanja Korhonen
044 710 1009, tanja.korhonen@kamk.fi

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat? Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:

hakijapalvelut@kamk.fi, 040 654 8475

Aiemmat opiskeluryhmät

Koulutus on käynnistynyt Raahessa aiemmin 2022 (päiväopetus), 2021 (päiväopetus) ja 2020 (päiväopetus).