Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja (AMK)

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Kaikki KAMKista valmistuneet sairaanhoitajat ovat työllistyneet.

Seuraavaa hakuaikaa tähän koulutukseen ei ole vielä ilmoitettu.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena Raahessa yhteistyössä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Lähiopintoja suoritetaan keskimäärin kahtena päivänä viikossa perjantaisin ja lauantaisin klo 8–16 välillä. 

Sairaanhoitajan koulutuksessa saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija, jonka tehtävänä on potilaiden hoitaminen ja hoitotyön kehittäminen. Sairaanhoitaja edistää ja ylläpitää terveyttä, ehkäisee ja hoitaa sairauksia sekä lievittää kärsimyksiä. Perehdyt hoitotyöhön laajasti ja opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi itse valitsemallasi hoitotyön alueella.

Työelämässä voit sijoittua käytännön hoitotyöhön erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa ja saat valmiudet myös hoitotyön asiantuntijuutta edellyttäviin suunnittelu- ja koordinointitehtäviin. Sairaanhoitajan tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä muissa EU-maissa ilman lisäkoulutusta.

Haluatko tietää sairaanhoitajan koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Sari Pyykkönen
044 715 7011, sari.pyykkonen@kamk.fi

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 044 710 1648, 044 710 1229

Aiemmat opiskeluryhmät

Koulutus on käynnistynyt Raahessa aiemmin 2021 (monimuoto).