Hyppää sisältöön
Opiskele konetekniikan insinööriksi Raahessa

LISÄHAKU: Konetekniikka, insinööri (AMK) 240 op (monimuoto)

Näkymät ovat työmarkkinoilla erinomaiset! Monipuolinen ja laaja-alainen koulutus antaa eväät tuotannon asiantuntijatehtävissä työskentelyyn teollisuudessa. Joustava toteutus mahdollistaa työskentelyn samaan aikaan. Aloituspaikkoja 20, joista vähintään 10 ensikertalaisille. 

Hae koneinsinööriksi

Lisähaku koulutukseen on 3.8.2021 klo 8 – 9.8.2021 klo 15.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Noin neljä vuotta kestävät opinnot sisältävät käytännönläheisiä laboratorioharjoituksia ja yhteistyöprojekteja alueen yritysten kanssa. Koulutukseen sisältyy myös harjoittelujakso, jonka aikana pääset testaamaan opittua teoriaa käytännössä. Verkko-opetusta on viikolla neljänä iltana ja laboratorioharjoitukset järjestetään etukäteen ilmoitettuina viikonloppuina.

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua robotiikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, prosessitekniikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Työelämässä voit toimia mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä sekä kokemuksen karttuessa esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Haluatko tietää koneinsinöörin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Jari Kähkönen
044 710 1303, jari.kahkonen@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

Lisähaussa koulutukseen haetaan Opintopolku-palvelun kautta. Valintakoe järjestetään Raahessa 12.8.2021 klo 12. Tutustu ohjeisiin Lisähaku-uutisessa.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat?

Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:
hakijapalvelut@kamk.fi, 044 710 1648, 044 710 1229

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.

Valintakokeeseen valmentava kurssi

Insinöörikoulutuksen valintakokeeseen valmentava kurssi järjestetään 17.3.–19.5.2021. Kurssin kesto on noin 30 tuntia ja se on osallistujille ilmainen. Kurssista saa 1 opintopisteen KAMKin vapaasti valittaviin opintoihin. Kurssi järjestetään etänä.

Ilmoittaudu valmennuskurssille 16.3.2021 mennessä