Hyppää sisältöön
Opiskele pelialan AMK-tutkinto Raahessa

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK) 210 op

Suomen parhaassa pelialan koulutuksessa saat vahvan pohjan unelmiesi uralle! Pelien kehittäminen on monipuolista tiimityötä, jossa projektiosaaminen kehittyy huippuunsa. Aloituspaikkoja 22, joista vähintään 11 ensikertalaisille. 

Hae Raaheen pelialan tradenomiksi!

Hakuaika koulutukseen on 17.3.2021 klo 08:00 – 31.3.2021 klo 15:00

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena Raahessa. Noin 3,5 vuotta kestävissä tradenomiopinnoissa saat valmiudet alan kehittämis-, suunnittelu-, ohjelmointi- ja ylläpitotehtäviin sekä markkinointi- ja koulutustehtäviin.

Opiskelet projektityöskentelyä, yritys- ja liiketoimintaa, kieliä ja viestintää sekä pelien kehittämisen eri osa-alueita. Voit erikoistua oman kiinnostuksesi mukaan peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Työelämässä sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin. Valmistuneiden tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi graafikko, Game Artist, ohjelmoija, pelituottaja, Game Programmer ja Game Producer. Voit testata myös yritystoimintaa jo opiskeluaikana osuuskuntatoiminnan kautta (Kajak Games osuuskunta).

Moni KAMKista valmistunut on työllistynyt joko suomalaiseen tai ulkomaalaiseen pelialan yritykseen kuten esim. Critical Force, Supercell, Ubisoft, Frozenbyte, Remedy, Wooga, Fingersoft, Virtual Frontiers, Team Jolly Roger, CSE Entertainment ja Rovio.

Haluatko tietää pelialan tradenomin koulutuksesta lisää?

Ota yhteyttä:
Tanja Korhonen
044 710 1009, tanja.korhonen@kamk.fi

Hakeminen koulutukseen

Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi. Voit tulla valituksi koulutukseen todistuksella tai valintakokeen kautta.

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi-palvelussa yhteishaun hakulomakkeella. AMK-valintakoe järjestetään ajalla 31.5.–9.6.2021. Kaikki valintakoepäivät eivät välttämättä ole käytössä kaikissa ammattikorkeakouluissa. Valintakoekutsuja ei lähetetä. Hakija tuo mukanaan kannettavan tietokoneen, jolla hän tekee AMK-valintakokeen.

Askarruttaako hakemiseen liittyvät asiat? Ota yhteyttä KAMKin hakijapalveluihin:

hakijapalvelut@kamk.fi, 044 710 1648, 044 710 1229

Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.