Hyppää sisältöön

In English

Koulutuskeskus Brahen asiakastyöt

Onko sinulla tarvetta autoremontille, uutta ilmettä hiuksiin, verhoilua huonekaluihin tai vaikkapa nettisivut yritykselle? Opiskelijatyöt ovat tärkeä osa opiskelua ja ammattilaiseksi kehittymistä. Asiakastyöt sovitetaan opetukseen, kysy palveluaikoja vastuuhenkilöiltä.

Autoala

Koulutuskeskus Brahesta saat autollesi huollot ja korjaukset edullisesti ammattilaisen ohjauksessa toteutettavana opiskelijatyönä.

Hyvinvointi- ja kauneudenhoitoala

Koulutuskeskus Brahen hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan palveluiden kautta saat muun muassa hiusten leikkauksia ja käsittelyjä sekä kauneudenhoitopalveluja edullisesti opiskelijatyönä. 

Kalusteverhoilu ja ajoneuvoverhoilu

Koulutuskeskus Brahelta saat myös verhoilutyöt kalusteisiin tai vaikkapa ajoneuvoihin.

Laboratorioala

Koulutuskeskus Brahen asiakastöihin kuuluu myös laboratorioalan palvelut.

Luonnonvara-alat

Koulutuskeskus Brahen maatalous-, hevos- ja luontoalan palveluihin kuuluvat muun muassa urakointityöt, kaivinkonetyöt, traktorien ja kaivinkoneiden kunnostustyöt, metsästysmatkat, tyhy- ja virkistyspäivät, leirit ja paljon muuta!

Media, viestintä ja kuvataide

Tarvitseeko yrityksesi vaikkapa 3D-mallinnusta, visuaalista suunnittelua, äänentoistopalveluja, valokuvausta tai vaikkapa verkkopalvelujen toteuttamista? Koulutuskeskus Brahen median, viestinnän ja kuvataiteen asiakastyöpalvelut ovat hyvin monipuoliset. Tutustu ja ota rohkeasti yhteyttä!

Metalliala

Tuliko tarve koneistukselle, hitsaukselle tai levytöille? Me Koulutuskeskus Brahessa autamme mielellämme!

Rakennus- ja sähköala

Kaipaatko apua rakentamiseen, remontointiin tai vaikkapa sähkötöihin? Ota yhteyttä, Koulutuskeskus Brahesta saat monipuoliset opiskelijatyöt rakennus- ja sähköalan palveluihin!

Ravintola-ala

Onko tiedossa juhlat ja haluaisit ulkoistaa kahvinkeiton ja tarjottavien valmistamisen? Koulutuskeskus Brahen ravintola-alan palveluiden avulla se onnistuu!

Sisustaminen

Koulutuskeskus Brahen kautta saat muun muassa sisustus- ja kalustesuunnittelua, neuvoja pintamateriaalien valintaan tai vaikkapa ajoneuvoverhoilua.