Hyppää sisältöön

Koulutuskeskus Brahen hierontaklinikka

Opiskelijahieronta on hyvä tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta niin työelämässä kuin opiskelijanakin. Tervetuloa hierontahoitoihin!

Palvelut

Tervetuloa Koulutuskeskus Brahen hierontaklinikalle, jossa hierojaopiskelijamme työskentelevät. Brahen hierontaklinikka on avoinna maanantaista perjantaihin osoitteessa Brahenkatu 11. (samassa  Pekkatorin hius-ja kauneushoitola). Opiskelijahierontaa on saatavilla hierontaklinikan tiloissa. Klinikalla nautit hieronnasta omassa hoitotilassa, joka on eristetty verhoilla potilaiden lakisääteisen yksityisyydensuojan varmistamiseksi.

Hoitotapahtuma sisältää alkuhaastattelun, -tutkimisen, hieronnan, jatko-ohjeet ja hoitokirjauksen. Edistyneemmät opiskelijat antavat myös kylmä- ja lämpöhoitoja sekä ultraäänihoitoja tarpeen mukaan. Opiskelijaklinikalla on jatkuvasti valvova ammattilainen paikan päällä. Hierontatilanteet ovat opiskelijoille oppimistilanteita, ja tarvittaessa heitä opastetaan tai taitoja arvioidaan, jolloin valvova opettaja tai arvioija saattaa piipahtaa hoitohuoneessa hieronnan aikana.

Ensimmäiseksi hierontakerraksi suosittelemme 45–60 min hieronta-aikaa, jotta hoidon aikana ehditään tehdä ensimmäisen hoitokerran haastattelu ja tutkiminen. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ensimmäisellä hoitokerralla.

Nivelhoito sisältää ultraäänihoidon (UÄ) tai muun kylmä-/lämpöhoidon, passiiviset venytykset sekä erikoishieronnat tutkimisineen.

Klassiseen hierontaan kuuluu tutkiminen sekä tarvittavat esihoidot, ohjaus ja/tai passiivinen venytys. Kotiohjeet laaditaan PhysioTools- ohjelmalla, ja ohjeen saa kotiin tulostettuna sekä halutessaan myös sähköpostiin.

Lymfahieronta tarkoittaa elimistön nestekiertoa edistävää hierontaa. Hoito on tehokasta erilaisista turvotuksista kärsiville, leikkauksen tai trauman jälkeen sekä yleiseen rauhoittumiseen. Vagushermon kautta se vaikuttaa myös rentouttavasti, kipuja lievittävästi ja poistaen stressiä. Hieronta lisää endorfiinien tuotantoa ja vähentää mm. kortisolin tuotantoa. Nämä yhdessä vaikuttavat kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhteen 90 minuutin hoitokertaan sisältyy tutkiminen, hieronta, asentohoito, kylmähoito, tarvittaessa ultraäänihoito sekä kotiohjeet tukisukan tai -sidosten käyttöön ja turvotuksen ennaltaehkäisyyn/hoitoon. 

Lisätiedot

Hierontaklinikan sijainti

Brahenkatu 11 sijainnin näet alla olevasta karttalinkistä:

Katso sijainti kartalla (Google Map)

 

Ajanvaraus ja hinnasto

Internet-ajanvaraus on avoinna 24 h. Opiskelijaklinikka on avoinna ma–pe klo 10–20.

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv. 24%

  • Osahieronta 20 min. 15 €
  • Puolihieronta 45 min. 25 €
  • Kokohieronta 90 min. 40 €
  • Nivelhoidot 60 min. 35 €
  • Lymfahieronta eli nestekiertoa edistävä hieronta 90 min 20 €

Hoitokertaan kuuluvat tarvittaessa kylmä- ja lämpöhoidot sekä UÄ.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen tai lahjakortti.

Ajan peruutus

Ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti (laskutuslisä 5 €). Peruutuksen voit tehdä internet-ajanvarauksen kautta valitsemalla “Omat tiedot”. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostitse mia.ahinko@brahe.fi. Jos toivot, että olemme sinuun yhteydessä uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

Kysy lisää!

Ahinko Mia

Ahinko Mia
Opettaja, TUVA

mia.ahinko@brahe.fi

044 439 4379