Hyppää sisältöön

In English

Luonnonvara-alan palvelut

Koulutuskeskus Brahen maatalous-, hevos- ja luontoalan palveluihin kuuluvat muun muassa urakointityöt, kaivinkonetyöt, traktorien ja kaivinkoneiden kunnostustyöt, metsästysmatkat, tyhy- ja virkistyspäivät, leirit ja paljon muuta!

Maatalouden urakointityöt, kaivinkonetyöt, traktorien ja kaivinkoneiden kunnostustyöt

Metsästysmatkat, riistaruokapalvelut

Tyhy-/virkistyspäivät, ratsastustunnit, majoituspalvelut, leirit

Kokous- ja koulutustilat

Ruukin luonto- ja hevoskeskukselta löytyy asianmukaiset koulutustilat noin 50 hengen ryhmäkokoon saakka. Pystymme tarjoamaan koulutustilojen yhteydessä myös ateriapalvelut asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Majoituspalvelut

Ruukin luonto- ja hevoskeskus tarjoaa retkeilymajatasoisia yhden ja kahden hengen huoneita rauhallisessa ja miellyttävässä ympäristössä. Hinta 35 €/hlö, mahdollisuus aamiaistarjoiluun koulun aukioloaikoina.

Varaukset ja lisätietoja koulupäivien ma-to klo 14-21 p. 040-5082 768/asuntolanohjaaja.

Kuntosalikortti 

Avainlätkän hinta on 100 €/6 kk tai 50 €/3 kk, lisäksi pantti lätkästä ensimmäisellä kerralla 10 €/lätkä. Avainlätkän voi tilata asuntolanohjaajalta, puh. 040 5082 768. Kortin voi maksaa ma–to klo 8-15 ja pe klo 8–14.30 Ruukin luonto- ja hevoskeskuksen toimistoon käteisellä rahalla tai pankkikortilla. Illalla korttimaksuja vastaanottaa asuntolaohjaaja, joka on tavattavissa koulupäivien ma-to klo 14–21. Hänelle maksun voi suorittaa vain käteisellä rahalla. Maksun suorittanut saa avainlätkän toimistolta tai asuntolaohjaajalta.

Kuntosalia voi käyttää ma–su klo 6–22, lukuunottamatta varattuja vuoroja, joista ilmoitetaan erikseen Ruukin luonto- ja hevoskeskuksen somessa ja kuntosalin ilmoitustaululla.

Kuntosali on varattu siivousta varten ma klo 12-14 ja to klo 13-14. Ko. aikoina kuntosali ei ole asiakkaiden käytössä.

Kuntosalin avainlätkä on henkilökohtainen, eikä siis samaa korttia voi käyttää kuin yksi henkilö. Väärinkäytösten ilmetessä koululla on oikeus lukita lätkä eikä rahoja palauteta.

Kysy lisää!

Salmela Janne

Salmela Janne
lehtori, maatalousala

janne.salmela@brahe.fi

040 1425 069

Keränen Teemu

Keränen Teemu
lehtori, luonto- ja ympäristöala

teemu.keranen@brahe.fi

040 142 5065

Pajuvesa-Korkala Riikka

Pajuvesa-Korkala Riikka
Toimialapäällikkö

riikka.pajuvesa-korkala@brahe.fi

040 834 3404