Hyppää sisältöön

In English

Hakeminen

Mikä ala sinua kiinnostaa? Mietitkö, miten voisit parhaiten hyödyntää omia vahvuuksiasi? Meillä on tarjolla sinulle neljä eri osaamisalaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut.

Monta tapaa opiskella

Mietitkö, miten voisit parhaiten hyödyntää omia vahvuuksiasi?

Perustutkinnot

Opiskele joustavasti unelmiesi ammattiin! Perustutkinto on valintasi, jos tulet esimerkiksi suoraan peruskoulusta tai haluat muutoin opiskella ihan uuden ammatin. Koulutuskeskus Brahessa valittavanasi on kymmeniä eri tutkintovaihtoehtoja, joten löydät varmasti omasi!
Lue lisää

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinto sopii sinulle, jos sinulla on mahdollisesti jo alan peruskoulutus tai muutoin alan osaamista, mutta haluat osaamiseesi päivitystä, ammattitaiton kehitystä tai osaamisellesi virallisen tunnustuksen. Ammattitutkinto on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa. Kun suoritat ammattitutkinnon Koulutuskeskus Brahessa, voit hakea sillä myös jatko-opintoihin korkeakouluihin. 
Lue lisää

Erikoisammattitutkinnot

Jos haluat hallita vaativimpia työtehtäviä ja syventää osaamistasi jollakin tietyllä osa-alueella, tarjoaa erikoisammattitutkinto Koulutuskeskus Brahessa tähän erittäin hyvät eväät! Erikoisammattitutkinto suoritetaan alan työtehtävissä näyttötutkintona tai oppisopimuskoulutuksena. 
Lue lisää

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA

Onko oma ala vielä vähän mietinnässä etkä oikein tiedä mihin ammattiin haluat opiskella? Koulutuskeskus Brahen TUVA-koulutus voisi olla sinulle sopiva valinta. TUVA on hyvä paikka tutustua rauhassa ammatillisiin perustutkintoihin ja punnita eri vaihtoehtoja.
Lue lisää

Korkeakouluopinnot

Korkeakouluyhteistyötä on Raahessa kehitetty Monikampus-alustamallilla. Raahessa on tarjolla sekä monimuoto- että päiväopetuksena toteutettuja AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia. Koulutuskeskus Brahen kaikille koulutusaloille rakennetaan polku- ja väyläopinnot yhteistyökorkeakouluihin.
Lue lisää

Mikä sinua kiinnostaa?

Tutustu tästä Koulutuskeskus Brahen eri koulutusaloihin!