Hyppää sisältöön
Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa!

Kevään yhteishaku alkaa 16.3.2022.

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa!

SIVUJA PÄIVITETÄÄN! Ammattikorkeakouluopinnot Raahessa Koulutuskeskus Brahessa toteutetaan yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa. Tiedot haussa olevista koulutuksista päivitetään näille sivuille tammikuun 2022 aikana.
 

Millaista AMK-opiskelu on Raahessa? Katso opiskelijoidemme videotervehdykset!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka – insinööri (AMK) 240 op

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksessa perehdyt rakennustuotantoon, korjausrakentamiseen, rakennetekniikkaan ja kiinteistöjen kunnossapitosuunnitteluun. Voit erikoistua tuotantotekniikkaan, isännöintiin tai puurakentamiseen.

Työelämässä voit toimia alan johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä tai yksityisenä yrittäjänä. Ammattinimikkeitä ovat mm. työmaainsinööri, tekninen isännöitsijä, suunnittelija tai puurakentamisen asiantuntija.

Lisähaku on käynnissä 3.–9.8.2021 – tutustu koulutukseen!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Konetekniikka – Insinööri (AMK) 240 op (monimuoto)

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua robotiikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, prosessitekniikkaan ja tuotannon johtamiseen.

Työelämässä voit toimia mm. tuotantoinsinöörinä, kehitysinsinöörinä, laatuinsinöörinä ja osastoinsinöörinä sekä kokemuksen karttuessa esimerkiksi linjapäällikkönä, valmistuspäällikkönä, laatupäällikkönä, projektipäällikkönä tai tuotantopäällikkönä.

Lisähaku on käynnissä 3.–9.8.2021 – tutustu koulutukseen!


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Peliala, tietojenkäsittely – tradenomi (AMK) 210 op

Suomen parhaassa pelialan koulutuksessa saat vahvan pohjan projektityöskentelyyn, yritys- ja liiketoimintaan, kieliin ja viestintään sekä yleiset valmiudet pelien kehittämisen eri osa-alueille. Voit erikoistua peliohjelmointiin, peligrafiikkaan tai pelituottamiseen.

Työelämässä sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin tai pelialan yrittäjä.

Tutustu pelialan koulutukseen


Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Sairaanhoitaja (AMK) 210 op (monimuoto)

Sairaanhoitajan koulutuksessa saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. Perehdyt hoitotyöhön laajasti ja opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi itse valitsemallasi hoitotyön alueella.

Työelämässä voit sijoittua käytännön hoitotyöhön erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa ja saat valmiudet myös hoitotyön asiantuntijuutta edellyttäviin suunnittelu- ja koordinointitehtäviin. Tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä EU-maissa ilman lisäkoulutusta.

Tutustu sairaanhoitajakoulutukseen


Hae Raahen AMK-koulutuksiin!

Lisähaku insinöörikoulutuksiin on avoinna 3.–9.8.2021 Opintopolussa.

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa

Ajankohtaista

23.7.2020

Syksyn opintojen aloitus Koulutuskeskus Brahessa / koronatiedote opiskelijoille

Tervetuloa opiskelemaan! Opintonsa aloittavat opiskelijat ovat saaneet kesällä kutsukirjeen, jonka yhteydessä on annettu ohjeet opintojen aloituksesta. Toimi annettujen ohjeiden mukaisesti ja saavu oppilaitokseen kutsukirjeessä ilmoitettuna ajankohtana. Jatkavien opiskelijoiden osalta jokainen vastuuopettaja on tiedottanut / tiedottaa, miten opinnot jatkuvat syksyllä 2020.
10.2.2021

Future Technologies kevät 2021

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa-hanke järjestää! Koulutukset tulevaisuuden teknologiaan: robotiikka ja virtuaalisovellukset