Hyppää sisältöön

In English

Hakijan palvelut

Koskipa kysymyksesi sitten opiskelua yleisesti, opinto-ohjausta, oppisopimusasioita, työvoimakoulutusta, opintojen rahoittamista tai mitä tahansa muuta opiskeluun liittyvää asiaa, löydät kaikki Koulutuskeskus Brahen tärkeimmät yhteyshenkilöt tältä sivulta. Ole rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme!

Opintotoimisto auttaa kaikissa opiskeluusi liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi koulumatka-, opintotuki- ja opiskelijakorttiasioissa. Opintotoimistosta saat myös erilaiset opiskeluun liittyvät todistukset ja opintosuoritusotteen.

Haluatko tietää lisää hakeutumisesta, opintojen rahoittamisesta tai ammateista? Opinto-ohjaajan kanssa voit keskustella kaikista hakeutumiseen liittyvistä asioista. Mikäli sinulla on aiempia opintoja tai muuta osaamista, voit arvioida opinto-ohjaajan kanssa niiden soveltuvuutta opiskeltavaan tutkintoon.

Opinto-ohjaajan kanssa voit keskustella erilaisista polkuvaihtoehdoista ja muista valinnoista sekä niiden merkityksestä tulevaisuuden tavoitteisiisi. Valmistumisen häämöttäessä saat ohjausta ja neuvontaa jatko-opintoihin hakeutumisessa. Opinto-ohjaajat auttavat sinua myös, mikäli harkitset alanvaihtoa.

  • Kirsi Autio, puh.040 140 7382, 040 140, kirsi.autio@brahe.fi: luonnonvara-ala
  • Sanna Holappa, puh. 040 135 7172, sanna.holappa@brahe.fi, media-ala ja kuvallinen ilmaisu, hius- ja kauneudenhoitoala
  • Mari Krook, puh. 0400 916 263, mari.krook@brahe.fi: logistiikka, pintakäsittelyala, sisustus ja verhoilu
  • Annukka Nuolimäki, puh. 040 135 9131, annukka.nuolimaki@brahe.fi: kiinteistö- ja puhtauspalveluala, rakennusala (Raahe), sähkö- ja automaatioala, talotekniikka, pintakäsittelyala (Oulu), rakennusala (Oulu)
  • Liisa Vares, puh. 044 439 3458, liisa.vares@brahe.fi: autoala, kone- ja tuotantotekniikka, laboratorioala, ravintola- ja catering-ala

Kaksoistutkinnossa opiskelija suorittaa samanaikaisesti ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon. Lisätietoa kaksoistutkinnosta ja siihen ilmoittautumisesta saat kaksoistutkintoryhmänohjaajilta. 

Oppisopimustoimistosta saat ajantasaisen tiedon ja neuvot oppisopimuskoulutukseen ja koulutussopimuksiin liittyen. 

Työvoimakoulutusten tavoitteena on vahvistaa osaamista ja asemaa työelämässä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on halu työskennellä alan tehtävissä. Lisätietoa eri alojen työvoimakoulutuksista saat seuraavilta henkilöiltä:

Koulutuskeskus Brahe mahdollistaa sujuvasti urheilun ja opiskelun saumattoman yhdistämisen ja omassa lajissaan kehittymisen. 

TUVA (ent. VALMA) on ammatilliseen tutkintoon valmentavaa koulutusta, joka on suunnattu niille nuorille, jotka kaipaavat tukea oman alan löytymiseen.