Hyppää sisältöön

Hakijan palvelut

Koskipa kysymyksesi sitten opiskelua yleisesti, opinto-ohjausta, oppisopimusasioita, työvoimakoulutusta, opintojen rahoittamista tai mitä tahansa muuta opiskeluun liittyvää asiaa, löydät kaikki Koulutuskeskus Brahen tärkeimmät yhteyshenkilöt tältä sivulta. Ole rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme!

Opintotoimisto auttaa kaikissa opiskeluusi liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi koulumatka-, opintotuki- ja opiskelijakorttiasioissa. Opintotoimistosta saat myös erilaiset opiskeluun liittyvät todistukset ja opintosuoritusotteen.

Haluatko tietää lisää hakeutumisesta, opintojen rahoittamisesta tai ammateista? Opinto-ohjaajan kanssa voit keskustella kaikista hakeutumiseen liittyvistä asioista. Mikäli sinulla on aiempia opintoja tai muuta osaamista, voit arvioida opinto-ohjaajan kanssa niiden soveltuvuutta opiskeltavaan tutkintoon.

Opinto-ohjaajan kanssa voit keskustella erilaisista polkuvaihtoehdoista ja muista valinnoista sekä niiden merkityksestä tulevaisuuden tavoitteisiisi. Valmistumisen häämöttäessä saat ohjausta ja neuvontaa jatko-opintoihin hakeutumisessa. Opinto-ohjaajat auttavat sinua myös, mikäli harkitset alanvaihtoa.

 

Kaksoistutkinnossa opiskelija suorittaa samanaikaisesti sekä ammattitutkinnon että ylioppilastutkinnon. Lisätietoa kaksoistutkinnosta ja siihen ilmoittautumisesta saat ryhmänohjaajalta. 

Oppisopimustoimistosta saat ajantasaisen tiedon ja neuvot kaikkiin oppisopimuskoulutukseen ja koulutussopimuksiin liittyen. 

Työvoimakoulutusten tavoitteena on vahvistaa osaamista ja asemaa työelämässä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on halu työskennellä alan tehtävissä. Lisätietoa eri alojen työvoimakoulutuksista saat seuraavilta henkilöiltä:

Koulutuskeskus Brahe mahdollistaa sujuvasti urheilun ja opiskelun saumattoman yhdistämisen ja omassa lajissaan kehittymisen. 

TUVA (ent. VALMA) on ammatilliseen tutkintoon valmentavaa koulutusta, joka on suunnattu niille nuorille, jotka kaipaavat tukea oman alan löytymiseen.