Hyppää sisältöön

In English

Koulutuskokeilu

Mietitkö jotain alaa tai ammattia ja haluaisit tietää, millaista sen alan opiskelu ja työn tekeminen on? Koulutuskokeilu voisi antaa siihen vastauksia. Koulutuskokeilu on lyhytkestoinen tutustumisjakso, jonka aikana voit tutustua alaan ja sen sisältöihin sekä samalla varmistaa onko ala sinulle sopiva, ennen kuin haet opintoihin. Koulutuskokeilun sisältö suunnitellaan erikseen sinulle sopivaksi.

Kokeilun aikana tutustutaan oppilaitokseen ja opiskeluun seuraamalla ja osallistumalla oppitunneille. Koulutuskokeilussa voi myös keskustella opettajien ja oppilaanohjaajien kanssa opiskeluun liittyvistä asioista.

Koulutuskokeilun kesto on 1–10 päivää asiakkaan henkilökohtaisen palvelutarpeen perusteella, pääsääntöisesti kesto on 2–3 päivää.

Koulutuskokeilu sopii juuri peruskoulun päättäneelle, työttömälle työhakijalle tai terveydellisistä syistä uudelleenkouluttautumista miettivälle.

Riippuen tilanteestasi, sovi koulutuskokeiluun hakemisesta TE-palveluiden, Kuntakokeilun, Kelan tai Vakuutusyhtiön yhteyshenkilösi kanssa.

HAE KOULUTUSKOKEILUUN

Voit hakea koulutukseen ilman sisäänkirjautumista. Kirjoita hakukenttään koulutuskokeilu ja täytä hakutiedot.

Olemme yhteydessä, kun olet hakenut koulutuskokeiluun.

Kysy lisää!

Nurmela Minna

Nurmela Minna
erityisopettaja

minna.nurmela@brahe.fi

040 135 7191