Hyppää sisältöön
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tuotannon esimies

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa vastuualueensa henkilöstöä, tuotantotyötä, toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojaan. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä tuotannon johtamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tuotannon kunnossapitotyön johtamiseen, projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä tai tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtamiseen.

Koulutuksen hinta

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.
Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot
https://www.tyollisyysrahasto.fi/

Kenelle koulutus sopii?

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä, tiimivastaavana, tuotantovastaavana tai esimerkiksi nokkamiehenä, ja haluavat kehittää esimiesosaamistaan.

Tutkinnon sisältö

Pakolliset tutkinnon osat, 80 OSP

  • Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, 80 osp,

Valinnaiset tutkinnon osat, 100 OSP

  • Tuotannon johtaminen, 50 osp
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp
  • Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, 50 osp
  • Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä, 50 osp
  • Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, 50 osp

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti.

Tutkinnon rakenteeseen ja ammattitaitovaatimuksiin voit perehtyä tarkemmin tutkinnon perusteissa

Sinulla on mahdollisuus hyödyntää myös koulutusta tukeva DiSC-käyttäytymisanalyysi. Verkossa tehtävä testi auttaa tunnistamaan oman ja toisten tavan olla vuorovaikutuksessa, mukauttamaan omaa käyttäytymistä tilanteen vaatimalla tavalla, tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet sekä rakentamaan keskinäistä yhteisymmärrystä työyhteisössä.

Jatkokoulutus

Tutkinnon suorittamisen jälkeen voit hakeutua työelämään tai jatko-opiskelemaan. Perustutkinnon suoritettuasi sinulla on yleinen jatko-opintokelpoisuus. Voit siis hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Lisäksi voit kehittää osaamistasi työn ohessa esimerkiksi ammatillisen lisäkoulutuksen avulla.

Kansainvälisyys

Voit suorittaa osan työssäoppimisestasi ulkomailla. Saat kansainvälistä työkokemusta omalta alaltasi, parannat kielitaitoasi, opit elämään erilaisessa ympäristössä sekä tutustut vieraisiin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Työnantajat arvostavat kansainvälistä työkokemusta ja taitoja työskennellä erilaisissa kulttuureissa.

Kysy lisää!

Noponen Eveliina

Noponen Eveliina
työelämävastaava

eveliina.noponen​@brahe.fi

040 663 8815