Hyppää sisältöön

In English

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto Tuotannon esihenkilötyö

Koulutuspaikka: Raahe

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa vastuualueensa henkilöstöä, johtaa vastuualueensa tuotantotyötä, toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esihenkilötaitojaan.

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä tuotannon johtamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tuotannon kunnossapitotyön johtamiseen, projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä tai tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtamiseen

Kenelle koulutus sopii?

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp) on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esihenkilötehtävissä ja haluavat kehittää osaamistaan. Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto koostuu pakollisesta tutkinnon osasta (80 osp) ja valinnaisista tutkinnon osista (100 osp)

Tutkinnon sisältö

Pakolliset tutkinnon osat, 80 osp

  • Tuotantoalojen esihenkilönä toimiminen, 80 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 100 osp

  • Tuotannon johtaminen, 50 osp
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp
  • Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, 50 osp
  • Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä, 50 osp
  • Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, 50 osp

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti. Tutkinnon rakenteeseen ja ammattitaitovaatimuksiin voit perehtyä tarkemmin tutkinnon eperusteissa. 

Lisätietoa tutkinnosta ePerusteissa

Hinta

Koulutuksen hinta 450 €. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin (400 €) henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot https://www.tyollisyysrahasto.fi/.
Yrityskohtaisista toteutuksista pyydä erillinen tarjous. Tällä hetkellä koulutus toteutetaan pääsääntöisesti yrityskohtaisena.

Kysy lisää!

Noponen Eveliina

Noponen Eveliina
työelämävastaava, oppisopimus, Brahe Luotsi -uraohjaaja

eveliina.noponen@brahe.fi

040 663 8815