Hyppää sisältöön

In English

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto Tuotannon esimies

Koulutuspaikka: Raahe

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa johtaa vastuualueensa henkilöstöä, tuotantotyötä, toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojaan. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä tuotannon johtamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tuotannon kunnossapitotyön johtamiseen, projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä tai tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtamiseen.

Kenelle koulutus sopii?

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä, tiimivastaavana, tuotantovastaavana tai esimerkiksi nokkamiehenä, ja haluavat kehittää esimiesosaamistaan.

Tutkinnon sisältö

Pakolliset tutkinnon osat, 80 osp

  • Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, 80 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 100 osp

  • Tuotannon johtaminen, 50 osp
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp
  • Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, 50 osp
  • Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä, 50 osp
  • Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, 50 osp

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoon voidaan valita tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti. Tutkinnon rakenteeseen ja ammattitaitovaatimuksiin voit perehtyä tarkemmin tutkinnon eperusteissa. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää myös koulutusta tukeva extended disc-käyttäytymisanalyysi. Verkossa tehtävä testi auttaa tunnistamaan oman ja toisten tavan olla vuorovaikutuksessa, mukauttamaan omaa käyttäytymistä tilanteen vaatimalla tavalla, tunnistamaan omat vahvuudet ja kehityskohteet sekä rakentamaan keskinäistä yhteisymmärrystä työyhteisössä.

Lisätietoa tutkinnosta ePerusteissa

Hinta

Koulutuksen hinta 450 €. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin (400 €) henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot https://www.tyollisyysrahasto.fi/.
Yrityskohtaisista toteutuksista pyydä erillinen tarjous. Tällä hetkellä koulutus toteutetaan pääsääntöisesti yrityskohtaisena.

Kysy lisää!

Noponen Eveliina

Noponen Eveliina
työelämävastaava, oppisopimus, Brahe Luotsi -uraohjaaja

eveliina.noponen@brahe.fi

040 663 8815