Hyppää sisältöön

In English

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Yritysjohtaja, esimies

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto antaa uusia näkökulmia esimies- tai johtotehtävissä toimiville työyhteisön ja osaamisen kehittämiseen.

Kohderyhmänä ovat erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät.  Erikoisammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille. Valmennuksessa voit vahvistaa osaamista esimiehenä tai johtajana. Saat uusia ajatuksia ja toimintamalleja työyhteisön kehittämiseen ja tavoitteelliseen johtamiseen.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavasti verkko-opintoina. Opiskele silloin kun sinulle sopii ja hyödynnä koulutuksen rinnalla mentoripäiviä  kehittämisen tukena ja ajatusten tuulettajana. Kannustamme, verkotamme ja haastamme sinua ajattelemaan toimintamalleja uudella tavalla.  Koulutuksen aikana opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kehityt johtajana. Saat tietoa esimiehen vastuista ja velvollisuuksista ja ajatuksia oman johtajuuden kehittämiseen. Paneudumme yhdessä myös henkilöstö- ja muutosjohtamiseen, asiakaspalvelun johtamiseen, talouden johtamiseen sekä digitaalisuuden ja viestinnän merkitykseen. Johtajuuden kehittymistä tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Maatiloille on lisäksi suunnattu oma Maatilan Toimitusjohtaja-valmennus!  Monipuolisen asiantuntijajoukon vetämä valmennuskokonaisuus tähtää johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.

Hinta

Opiskelijamaksu on 400 €. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin (400 €) henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot https://www.tyollisyysrahasto.fi/

Kenelle koulutus sopii?

Erikoisammattitutkinto soveltuu johtamistehtävissä toimiville, myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille toimialasta riippumatta. Ohjelma sisältää erilaisia käytännönläheisiä kehittämismoduuleja, joista voit valita itsellesi sopivat ja suorittaa ne verkko-opintoina. Voit osallistua koulutukseen mistä vain, tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokemikrofonin. Valmennusten nauhoitteet ja tehtäväkirjat ovat käytössäsi 24/7. Lisäksi saat käyttöösi alustan, josta voit ladata kehittämistä varten mallipohjia.

Koulutuksen kesto ja suorittaminen tapahtuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämisuunnitelman eli HOKS:n mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle.

Lisäksi kehittymistäsi tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Tutkinnon sisältö

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Strategiatyön johtaminen
  • Projektin johtaminen
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Talouden johtaminen
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Valinnaisista osista valitaan kaksi.
Tutkinto tuottaa kelpoisuuden korkeakouluopintoihin.

Lisätietoa tutkinnosta ePerusteissa

Jatkokoulutus

Tutkinnon suorittamisen jälkeen voit hakeutua työelämään tai jatko-opiskelemaan. Perustutkinnon suoritettuasi sinulla on yleinen jatko-opintokelpoisuus. Voit siis hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Lisäksi voit kehittää osaamistasi työn ohessa esimerkiksi ammatillisen lisäkoulutuksen avulla.

Kansainvälisyys

Voit opiskella ulkomailla myös koulutus- tai oppisopimuksella. Saat kansainvälistä työkokemusta omalta alaltasi, parannat kielitaitoasi, opit elämään erilaisessa ympäristössä sekä tutustut vieraisiin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Työnantajat arvostavat kansainvälistä työkokemusta ja taitoja työskennellä erilaisissa kulttuureissa.

Lisätietoa

Maatiloille suunnattu toimitusjohtajavalmennus
Tiedustelut:
Riikka Pajuvesa-Korkala
Puh. 040 8343 404
riikka.pajuvesa-korkala@brahe.fi

Kysy lisää!

Noponen Eveliina

Noponen Eveliina
työelämävastaava, oppisopimus, Brahe Luotsi -uraohjaaja

eveliina.noponen@brahe.fi

040 663 8815