Hyppää sisältöön

In English

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto Lähiesihenkilö

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto antaa uusia näkökulmia johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesihenkilöt tai työryhmän vetäjät. Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto sopii myös uusille esihenkilöille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille.

Opiskele joustavasti verkossa ja lähiopetuksena

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavasti sekä lähiopetuksena että verkko-opintoina. Tällä hetkellä tutkintokoulutusta järjestetään pääasiassa yrityskohtaisesti, yritysten tarpeisiin räätälöiden. Kannustamme, verkotamme ja haastamme ajattelemaan organisaation toimintamalleja uudella tavalla.  Koulutuksen aikana opitaan ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimin työskentelyä ja kehitytään esihenkilönä. Osallistujat saavat tietoa esihenkilön vastuista ja velvollisuuksista. Paneudumme yhdessä työyhteisötaitoihin, muutosjohtamiseen, asiakaspalvelun johtamiseen, oman esihenkilötyön kehittämiseen, työyhteisön haastaviin tilanteisiin sekä digitaalisuuden ja viestinnän merkitykseen. 

Kenelle koulutus sopii?

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto sopii myös uusille esihenkilöille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille toimialasta riippumatta. Ohjelma sisältää erilaisia käytännönläheisiä kehittämismoduuleja, joista voidaan valita yrityksen ja esihenkilöiden kehittämistarpeisiin sopivat osiot. Verkkokoulutukseen voi osallistua mistä vain, osallistuja tarvitsee vain nettiyhteyden ja kuulokemikrofonin. Valmennusten nauhoitteet ja tehtäväkirjat ovat käytössä 24/7 itslearning-ympäristössä.

Tutkinnon sisältö

Koulutuksen kesto ja suorittaminen tapahtuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämisuunnitelman eli HOKS:n mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Lisäksi kehittymistä tukevat Minä esihenkilönä Extended DISC® esihenkilötyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoa tutkinnosta ePerusteissa

Koulutuksen hinta

Opiskelijamaksu on 300€. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Yrityskohtaisista koulutuksista, pyydä erillinen tarjous.
Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot https://www.tyollisyysrahasto.fi/

Kysy lisää!

Noponen Eveliina

Noponen Eveliina
työelämävastaava, oppisopimus, Brahe Luotsi -uraohjaaja

eveliina.noponen@brahe.fi

040 663 8815