Hyppää sisältöön

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys on osa Koulutuskeskus Brahen arkea.  Tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on hyvän ammattitaidon lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä. Toiminta sisältää opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuutta, projektitoimintaa sekä kieli- ja kulttuuriopintoja. Jokaisella opiskelijalla on mahdollista hakea kv-vaihtoon!

Työpaikalla opiskelu ulkomailla

Opiskelija voi suorittaa osan opiskelustaan ulkomailla. Hän saa kansainvälistä työkokemusta omalta alaltaan, parantaa kielitaitoaan, oppii elämään erilaisessa ympäristössä sekä tutustuu vieraisiin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Työnantajat arvostavat kansainvälistä työkokemusta ja taitoja työskennellä erilaisissa kulttuureissa.

Henkilökunta

Koulutuskeskus Brahen tavoitteena on myös henkilöstön kansainvälisen osaamisen ja kielitaidon kehittämisen kautta parantaa opetuksen ja oppimisen laatua. Henkilökunta voi lähteä kansainvälisille työelämäjaksoille erilaisissa projekteissa tai osallistua projektitoimintaan.

Vaihtoon hakeminen

Täytä hakemuskaavake. Kaavake palautetaan opiskelijoiden osalta ensin ryhmänohjaajalle lausuntoa varten, henkilökunnan lomake suoraan kv-toimistoon.

Passi:
Passin hakeminen

Hae muutos Kelalta opintotukeen tarvittaessa:
Opintotuki ulkomaille (Kela)

Eurooppalainen sairaanhoitokortti:
Kelakortti

Uusimmat vaihtariblogit

13.3.2020

Ísland: osa 4

6.3.2020

Ísland: osa 3

2.3.2020

Ísland: osa 2

Matkamme Islannissa jatkuu. Lauantaina 22.2.2020 lähdimme kolmestaan Reykjavikin keskustaan turisteilemaan.

Katso kaikki blogit

KV-hankkeet

Koulutuskeskus Brahe osallistuu useisiin Erasmus+ rahoitteisiin KA2 ja KA3 -kumppanuushankkeisiin sekä NordPlus-hankkeisiin.

Katso kaikki käynnissä olevat hankkeet

Akkreditointi

Raahen koulutuskuntayhtymälle on myönnetty ensimmäisten koulutuksen järjestäjien joukossa kansainvälisyystoiminnan akkreditointi syyskuussa 2015 ja se on voimassa 1.1.2016–31.12.2020. Akkreditoinnin tavoitteena on pitkäjänteinen ja laadukas opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuden suunnittelu ja toteutus.

Erasmus VET Mobility Charter logo

KV-toiminta somessa

Facebook

Instagram

Twitter

Yhteystiedot

Kv-koordinaattori
Ari Hannus
040 135 7109
ari.hannus@brahe.fi

Hankesihteeri
Niina Kuusirati
040 840 3717
niina.kuusirati@brahe.fi