Hyppää sisältöön

Tervetuloa opiskelemaan Koulutuskeskus Braheen!

Tutustu ohjevideoiden kautta Tervahovinkadun, Mediakeskus Lybeckerin ja Ruukin luonto-ja hevoskeskuksen yksiköihin. 

Tervahovinkadun tekniikan ja palveluiden yksikkö

Tule tutustumaan Brahen tekniikan ja palvelualojen tiloihin tervahovinkadulla, pajakadulla ja Pekkatorilla!

Opintojen aloituspäivänä opiskelijat kokoontuvat auditorioon. Päärakennuksessa sijaitsevat myös opiskelijaruokala ja hallintokäytävä, mistä löydät mm. opintotoimiston sekä rehtorin ja toimialapäälliköiden työhuoneet. Alakerrasta löytyvät Opinpaja, TUVA, opiskelijapalvelut ja terveydenhoitaja. Sisustusalan ja sisärakentamisen tilat ovat päärakennuksen takana, Pajakadun puolella. Lisäksi sähköalan opinnot ovat Huoltokadun toisella puolella. Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimisympäristö sijaitsee Pekkatorilla Raahen keskustassa. Sinne alan opiskelijat kokoontuvat myös aloituspäivänä. Tervetuloa opiskelemaan Braheen tekniikan ja palveluiden aloille!

Mediakeskus Lybecker, luovien alojen yksikkö

Aloituspäivänä kokoonnutaan Mediakeskus Lybeckerin aulaan, josta opettajien johdolla tutustutaan koulun tiloihin, toimintatapoihin ja henkilökuntaan. Löydät samasta rakennuksesta niin ruokalan, opintotoimiston, terveydenhoitajan, kuraattorin kuin oponkin. Tervetuloa Lybeckerille, lybeläinen!

Ruukin luonto- ja hevoskeskus, luonnonvara-alan yksikkö

Opintojen aloituspäivänä opiskelijat kokoontuvat päärakennukselle. Päärakennuksessa sijaitsee oppilaitoksen ruokala. Päärakennuksen vieressä olevasta toimistorakennuksesta löydät myös toimialapäällikön, opintosihteerin, opinto-ohjaajan, erityisopettajan, kasvatusohjaajan ja asuntolan ohjaajan. Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsee asuntola. Samalta alueelta löytyvät myös koulurakennus, konehalli, koirala, kuntosali ja navetta. Hevosurheilukeskus on kävelymatkan etäisyydellä. Tervetuloa opiskelemaan Ruukkiin!