Hyppää sisältöön

Tervetuloa opiskelemaan Koulutuskeskus Braheen!

Saitko opiskelupaikan Koulutuskeskus Brahesta? Tervetuloa aloittamaan opintoja mukavassa noin 2000 opiskelijan yhteisössä, jolla on useita toimipaikkoja. Tutustu ohjevideoiden ja kuvien kautta Koulutuskeskus Brahen toimipaikkoihin. Jos alavalinta mietityttää, voi meiltä jo paikankin saanut opiskelija täyttää jatkuvan haun lomakkeen toiselle alalle tai olla yhteydessä opinto-ohjaajaan, jonka kanssa voi miettiä vaihtoehtoja. Saavu kuitenkin kouluun valintakirjeessä saamasi ohjeen mukaisesti sille alalle, jolle olet tullut valituksi. Alanvaihtoasiat käsitellään opintojen alettua elokuussa.

Tervahovinkatu, tekniikan alat ja palvelualat
Pekkatori, hius- ja kauneudenhoitoala

Tule tutustumaan videon avulla Brahen tekniikan ja palvelualojen tiloihin Tervahovinkadulla, Pajakadulla ja Pekkatorilla!

Opintojen aloituspäivänä Tervahovinkadun opiskelijat kokoontuvat auditorioon. Päärakennuksessa sijaitsevat myös opiskelijaruokala ja hallintokäytävä, mistä löydät mm. opintotoimiston sekä rehtorin ja toimialapäälliköiden työhuoneet. Alakerrasta löytyvät Opinpaja, TUVA, opiskelijapalvelut ja terveydenhoitaja. Sisustusalan, sisärakentamisen ja verhoilun tilat ovat päärakennuksen takana, Pajakadun puolella. Lisäksi sähköalan opinnot ovat Huoltokadun toisella puolella.

Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimisympäristö sijaitsee Pekkatorilla Raahen keskustassa. Sinne alan opiskelijat kokoontuvat myös aloituspäivänä. 

Tervetuloa opiskelemaan Braheen tekniikan ja palveluiden aloille!

Mediakeskus Lybecker, luovat alat

Aloituspäivänä kokoonnutaan Mediakeskus Lybeckerin aulaan, josta opettajien johdolla tutustutaan koulun tiloihin, toimintatapoihin ja henkilökuntaan. Löydät samasta rakennuksesta niin ruokalan, opintotoimiston, terveydenhoitajan, kuraattorin kuin oponkin. Tervetuloa Lybeckerille, lybeläinen! 

Ruukin luonto- ja hevoskeskus, luonnonvara-alat

Opintojen aloituspäivänä opiskelijat kokoontuvat päärakennukselle. Päärakennuksessa sijaitsee oppilaitoksen ruokala. Päärakennuksen vieressä olevasta toimistorakennuksesta löydät myös toimialapäällikön, opintosihteerin, opinto-ohjaajan, erityisopettajan, kasvatusohjaajan ja asuntolan ohjaajan. Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsevat asuntolat. Samalta alueelta löytyvät myös koulurakennus, konehalli, koirala, kuntosali ja navetta. Hevosurheilukeskus on kävelymatkan etäisyydellä. Tervetuloa opiskelemaan Ruukkiin! 

Oulun toimipaikka, pintakäsittely- ja rakennusala

Brahen Oulun toimipaikan opiskelijat aloittavat opintonsa osoitteessa Haaransuontie 15. Oulussa opiskelee jatkuvan haun kautta opintoihin hakeutuneita rakennus- ja pintakäsittelyalan opiskelijoita. Alla olevassa kuvassa näkyy, mistä mennään Oulun toimipaikkaan.

oulu_raksa_pinta.jpg
Tästä käännytään Oulun toimipaikkaan. Sisäpihalta löytyy opasteet Brahen tiloihin.

BraheStartti

BraheStartti on Koulutuskeskus Brahen aloituspäivien ohjelma. Opintojen aloitukseen kuuluu opintoihin ja tiloihin tutustuminen, perehdytys opinnoissa käytettöviin digitaalisiin alustoihin sekä taide ja luova ilmaisu -opintojakson suorittaminen.

brahestartti.png