Hyppää sisältöön

In English

Tervetuloa opiskelemaan Koulutuskeskus Braheen!

Saitko opiskelupaikan Koulutuskeskus Brahesta? Tervetuloa aloittamaan opintoja mukavassa noin 2000 opiskelijan yhteisössä, jolla on useita toimipaikkoja. Tutustu ohjevideoiden ja kuvien kautta Koulutuskeskus Brahen toimipaikkoihin. Jos alavalinta mietityttää, voi meiltä jo paikankin saanut opiskelija täyttää jatkuvan haun lomakkeen toiselle alalle tai olla yhteydessä opinto-ohjaajaan, jonka kanssa voi miettiä vaihtoehtoja. Saavu kuitenkin kouluun valintakirjeessä saamasi ohjeen mukaisesti sille alalle, jolle olet tullut valituksi. Alanvaihtoasiat käsitellään opintojen alettua elokuussa ja ne riippuvat mm. avoinna olevista opiskelupaikoista.

Tervahovinkatu, tekniikan alat ja palvelualat
Pekkatori, hius- ja kauneudenhoitoala

Tule tutustumaan videon avulla Brahen tekniikan ja palvelualojen tiloihin Tervahovinkadulla ja Pajakadulla! Alempana tällä sivulla löydät esittelyvideon hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelutiloista Pekkatorilta.

Opintojen aloituspäivänä Tervahovinkadun opiskelijat kokoontuvat auditorioon. Päärakennuksessa sijaitsevat myös opiskelijaruokala ja hallintokäytävä, mistä löydät mm. opintotoimiston sekä rehtorin ja toimialapäälliköiden työhuoneet. Alakerrasta löytyvät Opinpaja, TUVA, opiskelijapalvelut ja opiskeluhuolto (terveydenhoitaja, kuraattori, psykologi). Sisustusalan, sisärakentamisen ja verhoilun tilat ovat päärakennuksen takana, Pajakadun puolella. Sähköalan opinnot ovat Huoltokadun toisella puolella. 

Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimisympäristö sijaitsee Raahen keskustassa Pekkatorilla, jonne alan opiskelijat kokoontuvat myös aloituspäivänä.  

 

Tervetuloa opiskelemaan Braheen tekniikan ja palveluiden aloille! 

Osoitteet:
Tekniikan ja palvelujen alat, Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe
Hius- ja kauneudenhoitoala, Brahenkatu 11, 92100 Raahe

Mediakeskus Lybecker, luovat alat

Aloituspäivänä kokoonnutaan Mediakeskus Lybeckerin aula- ja ruokalatilaan, johon saavut heti pääovesta sisään tullessasi. Opettajien johdolla tutustutaan koulun tiloihin, toimintatapoihin ja henkilökuntaan. Löydät samasta rakennuksesta niin opintotoimiston, terveydenhoitajan, kuraattorin kuin oponkin. Tervetuloa Lybeckerille, lybeläinen! 

Osoite:
Sofia Lybeckerin katu 1, 92100 Raahe

Ruukin luonto- ja hevoskeskus, luonnonvara-alat

Opintojen aloituspäivänä opiskelijat kokoontuvat päärakennukseen, jossa sijaitsee oppilaitoksen ruokala. Toimistorakennuksesta löydät toimialapäällikön, opintosihteerin, opinto-ohjaajan, erityisopettajan, kasvatusohjaajan ja asuntolan ohjaajan. Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsevat asuntolat. Samalta alueelta löytyvät myös koulurakennus, konehalli, koirala, kuntosali ja navetta. Hevosurheilukeskus on kävelymatkan etäisyydellä. Tervetuloa opiskelemaan Ruukkiin!  

Osoite:
Sammalkankaantie 280, 92400 Ruukki

Oulun toimipaikka, pintakäsittely- ja rakennusala

Brahen Oulun toimipaikan opiskelijat aloittavat opintonsa osoitteessa Haaransuontie 15. Oulussa opiskelee jatkuvan haun kautta opintoihin hakeutuneita rakennus- ja pintakäsittelyalan opiskelijoita. Alla olevassa kuvassa näkyy, mistä mennään Oulun toimipaikkaan.

oulu_raksa_pinta.jpg
Tästä käännytään Oulun toimipaikkaan. Sisäpihalta löytyy opasteet Brahen tiloihin.

BraheStartti

Koulutuskeskus Brahessa opinnot aloitetaan BraheStartilla.  BraheStartissa tutustutaan tiloihin, perehdytään opintoihin ja digitaalisiin alustoihin sekä suoritetaan taide ja luova ilmaisu. 

brahestartti.png