Hyppää sisältöön

Opiskelijan työkalut: Wilma, itslearning ja Office365

Koulutuskeskus Brahessa on käytössä nykyaikaiset ohjelmistot niin oppimiseen, yhteydenpitoon kuin opiskelutöiden tekemiseenkin.

Wilma

Koulutuskeskus Brahen opintohallintojärjestelmä on Visma InSchoolin opiskelija- ja huoltajaliittymä Wilma. Wilmasta löytyvät muun muassa lukujärjestykset, ajankohtaiset tiedotteet, henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma ja annetut arvioinnit. Wilmaa voi käyttää myös puhelinsovelluksella, mutta sovelluksessa näkyy vain osa Wilman sisällöstä.

Kirjaudu Wilmaan

Opiskelijan Wilma

Opiskelijan Wilmaan saat tunnukset opintotoimistosta. Uusille opiskelijoille Wilma-tunnus toimitetaan opintojen alkamiseen mennessä. Tunnus on aina henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

  • Käyttäjätunnus: kutsumanimi.sukunimi
  • Salasana: S# ja henkilötunnuksesi (esimerkiksi S#100898-100Ä)

Huoltajan Wilma

Wilma on ensisijainen yhteydenpitokanava kodin ja koulun välillä, joten on tärkeää aktivoida käyttäjätunnus ja seurata Wilmaa aktiivisesti. Wilmassa on oppilaitoksen tiedotteita sekä viestejä opettajilta ja ohjaushenkilöilta. Lisäksi voit itse lähettää viestejä Brahen henkilökunnalle.

Siirry huoltajan ohjeeseen

itslearning

Koulutuskeskus Brahen käytössä on sähköinen oppimisalusta itslearning.

Kirjaudu itslearning-oppimisalustalle 

Office365

Brahen oppilaiden Microsoft 365 lisensseihin sisältyy Office 365 sovellusten käyttöoikeus viidelle laitteelle. Asennuspaketin voi noutaa osoitteesta office.com, samalla kun kirjautuu sisään. Office 365:ssa on sähköposti, OneDrive-pilvitallennus, Teams-ohjelmisto ja MS Office -toimistosovellukset.

Sähköposti

Opiskelujen alkaessa saat käyttöösi koulun sähköpostiosoitteen, jota käytetään kaikessa opiskelijaviestinnässä. Lähetämme viestejä ainoastaan tähän osoitteeseen, joten seuraa postiasi säännöllisesti. Opiskelijoiden sähköposti on osa Office 365 -palvelua.

Käyttäjätunnus: kutsumanimi.sukunimi@students.brahe.fi
Salasana: S# ja henkilötunnuksesi

Kirjaudu Office 365 -sähköpostiin

Tallennus ja pilvipalvelut

Office 365 -portaalin kautta jokaisella opiskelijalla on oma pilvitallennustila  OneDrivessä. Voit käyttää sitä joko koneen selaimella tai kännykällä. Sisäänkirjautumistunnus on sähköpostiosoitteesi (ks. edellä ohje)


Microsoft Teams

Teamsissa pidetään etätunteja, jaetaan tiedostoja ja pidetään ohjauksia. Osallistuminen kokoukseen onnistuu tietokoneen Teamsilla, selaimella tai mobiililaitteessa. Muista asentaa puheelimeesi Teams appi.

Kirjaudu Microsoft Office 365 -ohjelmistoon