Hyppää sisältöön

In English

Taitaja9-paikalliskilpailu

Aika: 14.11.2023

Paikka: Raahen Porvari- ja Kauppakoulun sali, palkintojenjako Koulutuskeskus Brahessa

Taitaja9 on vauhdikas peli- ja ratakilpailu peruskoulun yläkoululaisille, joka tutustuttaa eri ammattialoihin.

Tiistaina 14.11. klo 9-13 järjestetään peruskoulujen 7.-9.-luokkalaisten Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailupaikkana on Raahen Porvari- ja Kauppakoulun sali. Ruokailu ja palkintojenjako on Koulutuskeskus Brahessa Tervahovinkadulla.

Taitaja9 on vauhdikas peli- ja ratakilpailu peruskoulun yläkoululaisille, joka tutustuttaa eri ammattialoihin. Paikalliskilpailussa kisataan kolmen hengen joukkueissa. Kilpailu toteutetaan ratamaisesti. Kilpailutehtävissä yhdistyy luovuus, näppäryys ja päättelykyky. Kilpailussa ei tarvita erikoistaitoja eikä siihen tarvitse valmentautua. Ripaus leikkimieltä ja annos mielenkiintoa eri ammatteihin riittää.

Paikalliskilpailun kaksi parasta joukkuetta pääsee Taitaja9-aluekilpailuun, joka pidetään OSAO Kaukovainiolla Oulussa 25.1.2024. Aluekilpailujen parhaat pääsevät finaaliin, joka järjestetään vuotuisen Taitaja – ammattitaidon SM-kilpailun yhteydessä Kuopiossa toukokuussa 2024.

Kilpailuihin on ilmoittautunut 24 joukkuetta: Merikadun koululta 4, Saloisten koululta 5, Pattasten koululta 4, Gumeruksen koululta 5, Vihannin koululta 4 ja Koivupuhdon koululta Merijärveltä 2 joukkuetta.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Koulutuskeskus Brahe ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulu.

Taitaja9-paikalliskilpailu