Hyppää sisältöön

Koulutuskeskus Brahe – ainakin sata syytä!

Neljä eri osaamialaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut. Koulutuskeskus Brahe tarjoaa ajanmukaiset ja joustavat mahdollisuudet päästä osaksi aktiivista koulutusyhteisöämme. Tutustu meihin, tule mukaan ja elä unelmaasi!

 

Avoimet työpaikat

Koulutuskeskus Brahen avoimet työpaikat ovat haettavissa Kuntarekryn kautta.

Brändi

Koulutuskeskus Brahen brändi on rohkea ja kahlitsematon – se astuu kohti uusia seikkailuja reippaasti ja uhmakkaasti, aivan kuten uudella paikkakunnalla opintonsa aloittava rohkea nuori.

Etäopiskelu / Brahendigi

Tälle sivustolle on koottu Koulutuskeskus Brahessa käytössä olevia digivälineitä, ohjevideoita ja vinkkejä eri digijärjestelmien käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Tervetuloa oppimaan ja kehittämään yhdessä digiosaamista!

Hallinto, talous ja henkilöstö

Raahen koulutuskuntayhtymän pöytäkirjat, sidonnaisuusrekisteri, hallintosääntö, talousarviot, tilinpäätökset ja toimintakertomukset löytyvät kootusti tältä sivulta. 

Hankkeet

Koulutuskeskus Brahen monipuolinen hankeyhteisö kehittää osaamista ja toimintamalleja.

Koulutuskuntayhtymä Brahe

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Laskutustiedot

Koulutuskuntayhtymä Brahen ja Raahen Osaamiskeskus Oy:n laskutustiedot löytyvät tältä sivulta.

Navigointipeli

Saavutettavuusseloste

Koulutuskeskus Brahen www-sivuston saavutettavuusseloste.

Tietosuoja

Tilat ja tilavaraukset

Koulutuskeskus Brahe vuokraa monipuolisia tiloja kokouksiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin. Täydennämme tiedot vuokrattavissa olevista tiloista tälle sivulle syksyn 2020 aikana.

Yhteystiedot