Hyppää sisältöön

In English

Sivutyypin julkaisijan lomake-elementti Body tulostaa sisältönsä tähän (Lohkon ID 206)

Safkan jäljillä
- Ruokaketju tutuksi nuorille

Ruokaviraston logo

Hankeaika: 1.10.2024-30.9.2026

Rahoitus: Ruokavirasto

Hallinnoija: Savonia-ammattikorkeakoulu

Osatoteuttajat: Koulutuskeskus Brahe, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tiivistelmä hankkeesta:

"Safkan jäljillä – Ruokaketju tutuksi nuorille” -hankkeen tavoitteena on vahvistaa ala- ja yläkouluikäisten ruokatuotannon tuntemusta, lisätä tietoisuutta ruoan alkuperästä ja tukea lähellä tuotetun ruoan roolia kestävän ja terveellisen ruokavalion osana. Hankkeen kohderyhmänä ovat alakoulun 4.–6. -luokkalaiset ja yläkoululaiset, opettajat, opinto-ohjaajat ja opettajaopiskelijat sekä viljelijät ja lähiruokayrittäjät.

Koulutuskeskus Brahesta Ruukin luonto- ja hevoskeskus osallistuu opintoretkien suunnitteluun ja pilotointiin Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin alueilla. Lisäksi Brahe osallistuu hankkeen viestintään sekä vastaa yhteistyöverkostojen kokoamisesta em. alueilla.

Lisätietoa:

Mira Märsy, mira.marsy@brahe.fi