Hyppää sisältöön

In English

Laatusampo 7

Hankeaika: 9.12.2019–30.6.2022

Opetushallinto rahoittaa hanketta

Rahoitus:

OPH

Hanketta hallinnoi:

  • OSAO
  • Koulutuskuntayhtymä Brahe verkostokumppanina

Hankkeen kuvaus:

Opetus- ja kulttuuriministeriö on laatinut ammatillisen koulutuksen laatustrategian vuoteen 2030. Laatusampo 7 -hankkeen tavoitteet on johdettu kyseisestä strategiasta. OSAOn koordinoimaan verkostohankkeeseen kuuluu 11 yhteistyökumppania. Verkostolla on yhteiset tavoitteet sekä niiden lisäksi myös kumppanikohtaisia tavoitteita.

OSAOn Laatusampo 7 -hankkeen tavoitteita ovat ydinprosessin jatkuva kehittäminen ja juurruttaminen käyttöön, laadunhallinnan määritelmien tarkentaminen ja niitä koskevan yhteisen ymmärryksen kehittäminen sekä prosessikuvausten muuttaminen sähköiseen muotoon laatujärjestelmään.

Tavoitteisiin kuuluu myös osaamisen arvioinnin toteuttamisen varmistaminen suunnitelmien mukaisesti. Tavoitteena on myös palautekyselyjen hyödyntämisen kehittäminen sekä henkilöstön, opiskelijoiden ja kumppaneiden osallisuuden lisääminen laadunhallinnassa sekä jatkuvan parantamisen kehittäminen. Lisäksi tavoitteisiin kuuluu laatua koskevien tietojen, kuten asiakaslupausten toteutumisen, reklamaatioiden ja erilaisten valitusten seurannan kehittäminen.

Lisätietoa:
Leo Aho, leo.aho@brahe.fi, puh. 0440 394 332