Hyppää sisältöön

In English

Työelämäpalvelut

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa ainakin sata syytä vahvistaa asiantuntijuutta työelämässä. Tarjoamme yrityksille räätälöityjä koulutuksia ja korttikoulutuksia, työpaikalla oppimista sekä paljon muita mahdollisuuksia antoisaan kumppanuuteen ja yritysyhteistyöhön. Henkilöstölle on tarjolla tutkintokoulutuksia ja täydennyskoulutusta sekä erilaisia työssä tarvittavia pätevyyksiä ja sertifikaatteja.Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida opiskelijoita ja ammattiin valmistuvia? Löydät yrityspalvelujen kontaktihenkilöt Brahen eri toimialoilta Tervahovinkadulta, Mediakeskus Lybeckeriltä sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskukselta. Palvelemme myös puhelimitse, etäneuvotteluissa tai tulemme mielellään paikan päälle. 

Brahen työelämäpalvelujen kontaktihenkilöt

Tartumme innolla uusiin yhteistyömahdollisuuksiin, joten ota meihin yhteyttä! Toimimme yhden luukun periaatteella eli seuraavien yhteyshenkilöiden kautta tavoitat Brahen eri alojen asiantuntijat.

Kortti- ja pätevyyskoulutukset

Monissa ammateissa edellytetään työtehtävässä vaadittavaa korttia, kuten työturvallisuus- tai tulityökortti. Jos sinulta puuttuu jokin seuraavista korteista/sertifikaateista tai niiden voimassaolo on mennyt umpeen, ota yhteyttä Koulutuskeskus Braheen ja tule päivittämään osaaminen kuntoon!

Oppisopimuskoulutus

Tarvitsetko osaajia töihin! Oppisopimuksessa suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön töitä tehden. Kun suunnittelet opiskelijan palkkaamista oppisopimuksella, ota yhteyttä! Autamme mielellään työpaikalla oppimisen suunnittelussa ja käytännön asioissa.

Osaajia yritysten tarpeisiin

Kumppanuus Koulutuskeskus Brahen kanssa on yhteistyötä henkilöstön osaamisen ja yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Tapahtumat

Koulutuskeskus Brahe järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia yhteistyössä yritysten kanssa. Esimerkiksi syksyisin järjestettävät Rekry-messut kokoavat yhteen eri alojen yrityksiä ja oppilaitoksia sekä työnhakijoita. Matching-tilaisuuksia puolestaan voi tulla pitämään oppilaitokseen esittelypisteellä tai olemalla yhteydessä suoraan työelämäpalveluihin ja toimialapäälliköihin osaajatarpeissa.

Työelämälle tarjottavat koulutukset

Tarjoamme monipuoliset koulutuspalvelut yrityksen tarpeisiin. Tälle sivulle on koottu tekniikan alan koulutuksia, joita toteutamme jatkuvasti yrityksille.

Työpaikkaohjaajakoulutus

Työpaikkaohjaajakoulutukset toteutetaan joustavasti verkkovalmennuksena, lähiopetuksena tai yrityskohtaisena koulutuksena. Koulutuskeskus Brahen järjestämä työpaikkaohjaajakoulutus on tarkoitettu työpaikkaohjaajille, jotka ohjaavat ammatillisen koulutuksen opiskelijoita työpaikoilla.

Yhteishankintakoulutus

Yhteishankintakoulutuksella yritys voi etsiä ammattitaitoisia työntekijöitä, silloin kun yrityksen tarvitsemia osaajia ei valmistu muusta koulutuksesta. Yrityksen henkilöstölle voidaan myös räätälöidä ammatillista perus- tai lisäkoulutusta, jota toteutetaan esimerkiksi määräaikaisissa lomautustilanteissa. Koulutuskeskus Brahe järjestää yhteishankintakoulutuksia yhteistyössä TE-palvelujen kanssa.