Hyppää sisältöön

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutuksella vauhtia työuralle ja uuteen ammattiin! 

Kiinnostaisiko opiskella uusi ammatti? Vaihtaa kenties alaa, saada todistus osaamisesta tai jatkaa kesken jääneet opinnot loppuun? Koulutuskeskus Brahen Uraboosti-koulutuksissa voit syventää ammatillista osaamista ja parantaa mahdollisuuksia työllistymiseen – tai vaihtaa ihan totaalisesti alalta toiselle!

Uraboosti on käytännönläheinen tapa opiskella uusi ammatti tai hankkia lisäkoulutusta. Jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan oma opintopolku, joka vastaa hänen työllistymismahdollisuuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Uraboosti on käytännössä ns. työvoimakoulutusta, jossa sinulla on mahdollisuus suorittaa alan tutkinto tai tutkinnon osia. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena päivämuotoisesti, osa myös monimuoto-opetuksena. Koulutus voi sisältää työpaikalla oppimista, joka toteutetaan yrityksissä koulutus-tai oppisopimuksella. 

Tutustu maaliskuussa 2023 alkaviin koulutuksiin:

Metallialan koulutus

Metallialalla menee nyt lujaa! Metalliala tarjoaa monia mielenkiintoisia kone- ja tuotantotekniikan työtehtäviä Raahen alueella. Tartu siis uraboostiin ja ota uusi suunta metallialalle!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla riittää tekevälle töitä! Alalla on siis erittäin hyvät näkymät ihan koko Suomessa, myös Raahessa. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus hankkia alalla tarvittavaa osaamista työllistymisen edistämiseksi ja suorittaa tutkinnon osia. Tutustu siis koulutukseen ja hae mukaan!

Rakennusalan koulutus

Rakennusala tarjoaa monia mielenkiintoisia työtehtäviä koko maakuntamme alueella. Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus hankkia alalla tarvittavaa osaamista työllistymisen edistämiseksi sekä suorittaa alan tutkinto tai sen osia.

Rakennus- tai pintakäsittelyalan koulutus (Oulu)

Kouluttaudu alalle jolla on vetovoimaa! Rakennusalalle tarvitaan tekijöitä, oletko sinä yksi alan uusista osaajista? Rakennusala tarjoaa monia mielenkiintoisia työtehtäviä koko maakuntamme alueella!

Laboratorioalan koulutus

Koulutuskeskus Brahen Uraboosti-koulutuksissa voit syventää tai täydentää ammatillista osaamista ja parantaa mahdollisuuksia työllistymiseen tai alan vaihtoon. Uraboosti-koulutuksia on laboratorioalan perustutkintoon, missä voit opiskella koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Ravintola- ja catering-ala

Ravintola- ja cateringalalla on hyvät työllisyysnäkymät myös tulevaisuudessa, niin Raahen alueella kuin muuallakin Suomessa! Ravintola- ja catering-alan koulutuksella sinulle aukeaa hyvät mahdollisuudet työllistyä ravintola-alalle. Hyviä työllistymismahdollisuuksia ei kannata missata!

Muut koulutukset