Hyppää sisältöön

Uraboosti – vauhtia urahaaveisiin ja unelmiin!

Työvoimakoulutuksella vauhtia työuralle ja uuteen ammattiin!

Kiinnostaisiko opiskella uusi ammatti? Vaihtaa kenties alaa, saada todistus osaamisesta tai jatkaa kesken jääneet opinnot loppuun? Koulutuskeskus Brahen Uraboosti-koulutuksissa voit syventää ammatillista osaamista ja parantaa mahdollisuuksia työllistymiseen – tai vaihtaa ihan totaalisesti alalta toiselle!

Uraboosti on käytännönläheinen tapa opiskella uusi ammatti tai hankkia lisäkoulutusta. Jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan oma opintopolku, joka vastaa hänen työllistymismahdollisuuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Uraboosti on käytännössä ns. työvoimakoulutusta, jossa sinulla on mahdollisuus suorittaa alan tutkinto tai tutkinnon osia. Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti lähiopetuksena päivämuotoisesti, osa myös monimuoto-opetuksena. Koulutus voi sisältää työpaikalla oppimista, joka toteutetaan yrityksissä koulutus-tai oppisopimuksella. 

Tutustu elokuussa 2022 alkaviin koulutuksiin:

Ravintola- ja catering-ala

Ravintola- ja cateringalalla on hyvät työllisyysnäkymät myös tulevaisuudessa, niin Raahen alueella kuin muuallakin Suomessa! Ravintola- ja catering-alan koulutuksella sinulle aukeaa hyvät mahdollisuudet työllistyä ravintola-alalle. Hyviä työllistymismahdollisuuksia ei kannata missata!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla riittää tekevälle töitä! Alalla on siis erittäin hyvät näkymät ihan koko Suomessa, myös Raahessa. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksessa sinulla on mahdollisuus hankkia alalla tarvittavaa osaamista työllistymisen edistämiseksi ja suorittaa tutkinnon osia. Tutustu siis koulutukseen ja hae mukaan!

Sähkö- ja automaatioalan koulutus

Sähkö- ja automaatioalan koulutuksella opiskelijalle aukeaa laaja-alaisen osaamisen kautta mahdollisuudet työllistyä sähköasentajaksi.

Metallialan koulutus

Metallialalla menee nyt lujaa! Metalliala tarjoaa monia mielenkiintoisia kone- ja tuotantotekniikan työtehtäviä Raahen alueella. Tartu siis uraboostiin ja ota uusi suunta metallialalle!

Rakennus- tai pintakäsittelyalan koulutus

Rakennus- ja pintakäsittelyala tarjoaa monia mielenkiintoisia työtehtäviä koko maakuntamme alueella. Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus hankkia alalla tarvittavaa osaamista työllistymisen edistämiseksi sekä suorittaa alan tutkinto tai sen osia.

Taideteollisuusalan ammattitutkinto/sisustaja

Ammattitutkinto syventää sisustusalalla työskentelevän henkilön ammatillista osaamista ja tarjoaa työkaluja vaativissa työtehtävissä sekä esimiesasemassa toimimiseen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden sisustajan ammattinimikkeeseen myös niille, joilla on pitkä kokemus alalla toimimisesta, mutta ei vielä alan tutkintoa.

Muut koulutukset