Hyppää sisältöön

In English

10.10.2022

Brahe osallistuu Risteys 2.0 -rekrytointitapahtumaan

Perjantaina 14.10. klo 13–16 järjestettävä tapahtuma tarjoaa tietoa ja kontakteja työtä etsiville, opiskelijoille ja alanvaihtoa tai yrittäjyyttä suunnitteleville.

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa uutta uraa etsiville runsaasti koulutusmahdollisuuksia. Opiskelemaan voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Monilla aloilla on nyt pulaa osaavasta työvoimasta. Tarjoamme myös sujuvat polku- ja väyläopinnot ammatillisesta koulutuksesta korkea-asteelle.

Risteys 2.0 -tapahtuman kohderyhmiä ovat niin alanvaihtoa harkitsevat ammattilaiset, yrittäjyyttä suunnittelevat kuin uransa alkuvaiheessa olevat nuoret. Tietoa tapahtumasta jaetaan suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi.

Tärkeiden kohtaamisten lisäksi Risteys 2.0 tarjoilee uutuutena myös oivallisia ohjeita huippupaikan nappaamiseen ja inspiroivaa uratarinaa pelialan pyörteistä. Puheenvuorot kuullaan Fregattisalissa kahteen kertaan tapahtuman aikana. Anna Koskela Go Gon Raahesta evästää puheenvuorossaan työpaikan saamiseen. MeKiwin Creative Director Jani Kaipainen kertoo tarinan menestyvän digitoimiston alkujuurilta.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Raahen seudun kehityksen hallinnoima Peili-hanke ja kumppanina toimivat TE-palvelut sekä Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu. 

Tervetuloa jututtamaan opojamme ja kuulemaan Brahen tarjoamista koulutusmahdollisuuksista pe 14.10. klo 13-16, Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28. Risteyksessä tavataan!