Hyppää sisältöön

In English

23.9.2022

BraheSkills viikolla 39

Brahen omat ammattitaitokilpailut kisaillaan syyskuun viimeisellä viikolla.

Maanantaina 26.9. käynnistyy BraheSkills-viikko. BraheSkills on brahelaisten oma ammattitaitokilpailu. Kilpailu toteutetaan rennolla otteella ja siten, että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus päästä näyttämään taitojansa.

Viikko pyörähtää käyntiin maanantaina yrittäjyyslajilla, joka järjestetään Mediakeskus Lybeckerin tiloissa klo 8-15.30. Päivän aikana kilpailijat kehittävät ryhmätyönä yritykselle liikeidean ja laativat liiketoimintasuunnitelman sekä esittelevät sen. Kisaa tuomaroivat upeat tuomarit suoraan työelämästä. Tarja Vikström, Minna Vilmunen ja Riikka Mannila haluavat kannustaa kaikkia ja tarjota innostavia tositarinoita yrittäjyyttä miettiville opiskelijoille.

Tiistaista torstaihin on muiden lajien BraheSkillsit oman alan tarkemman suunnitelman mukaan. Torstaina opiskelijapalvelut ja TUVA:n opiskelijat järjestävät teemaan sopivia aktiviteetteja Tervahovinkadulla pääaulassa klo 11.30–13.30.

BraheSkills toimii tutustuttajana, innostajana ja joillakin aloilla myös karsintana valtakunnalliseen Taitaja-kilpailuun. Lue lisää ammattitaitokilpailutoiminnasta Brahessa.