Hyppää sisältöön

In English

10.2.2021

Future Technologies kevät 2021

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa-hanke järjestää! Koulutukset tulevaisuuden teknologiaan: robotiikka ja virtuaalisovellukset

ROBOTIIKKA

Ryhmä 1 16.3.2021 Kajaani
Ryhmä 2 30.3.2021 Kajaani

Opintojaksolla tutustutaan robotiikkaan ja teollisuusrobottien käyttökohteisiin. KAMKin robotiikan laboratoriossa tehdään ohjelmointiharjoitus ja tutustutaan teollisuusrobotiikan virtuaalisovelluksiin. Opintojaksoa edeltää ennakkotehtävä ja siihen sisältyy yksi lähiopetuspäivä. Opettajana toimii KAMK:lta Ville Karppinen. Koulutus pidetään Kajaanissa, jonne Koulutuskeskus Brahe järjestää ilmaisen bussikuljetuksen. Päivän aikana tarjotaan lounas KAMK:n opiskelijaravintolassa.

JOHDATUS VIRTUAALISOVELLUKSIIN

Ryhmä 1 25.3.2021 Raahessa, Mediakeskus Lybecker
Ryhmä 2 8.4.2021 Raahessa, Mediakeskus Lybecker

Opintojaksolla tutustutaan virtuaalitodellisuusjärjestelmiin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin eri yhteyksissä. Opintojaksoa edeltää ennakkotehtävä ja siihen sisältyy yksi lähiopetuspäivä Raahessa. Opettaja toimii KAMK:lta Jonna Kalermo-Poranen. Päivän aikana tarjotaan lounas Koulutuskeskus Brahen opiskelijaruokalassa Mediakeskus Lybeckerillä. 

Opinnot ovat laajuudeltaan 1 op ja ne ovat opiskelijalle maksuttomia. Opinnot ovat ammattikorkeakouluopintoja, joiden kautta voit tutustua amk-opintoihin, ja ne hyväksiluetaan, mikäli hakeudut valmistuttuasi opiskelijaksi Kajaanin ammattikorkeakouluun. Muihin ammattikorkeakouluihin hyväksiluettavuus tulee selvittää erikseen. Saat kaikista suorittamistasi 1 op opinnoista todistuksen Kajaanin ammattikorkeakoululta.

Hakeminen

Koulutuksiin hakeudutaan ilmoittautumalla webropolin kautta joko ryhmään 1 tai 2 
1.3.2021 mennessä!

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://webropol.com/s/tulevaisuudenteknologiat

Olemme sinuun yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja eveliina.noponen@brahe.fi tai 040 6638815, www.brahe.fi

 

kamk-logo.png      seutukaupungit_2018_logo_vari.png   EPL_logo_4v_RGB_2014.png