Hyppää sisältöön

In English

21.2.2023

Hae Braheen yhteishaussa 21.2.–21.3.

Kokiksi? Peligraafikoksi? Hevostenhoitajaksi? Talonrakentajaksi? Meillä on aloja, joista valita!

Kevään 2023 yhteishaku on käynnissä 21.2. klo 8 alkaen ja päättyy 21.3. klo 15. Opiskelemaan haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Meillä Koulutuskeskus Brahessa on tarjolla laaja kirjo aloja, joista valita. Tekniikan aloilla voit hakea opiskelemaan automekaanikoksi, koneasentajaksi, koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi, laborantiksi, putkiasentajaksi, sähköasentajaksi, talonrakentajaksi, sisärakentajaksi tai sisustaja- tai verhoilija-artesaaniksi. Luonnonvara-aloilla voit hakea maaseutuyrittäjäksi, hevostenhoitajaksi, hevospalveluohjaajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi. Luovilla aloilla voit hakeutua animaattorin ja peligraafikon, graafisen suunnittelijan, markkinointisuunnittelijan, kuvataiteen osaajan, video- ja valokuvaajan tai tapahtumateknikon opintoihin. Palvelualoilla tarjolla ovat autonkuljettajan ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan, kokin, tarjoilijan, parturin, kampaajan, toimitilahuoltajan ja kiinteistönhoitajan koulutukset.

Muista myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto! Voit suorittaa yhtä aikaa ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon.

Yhteishakusivuiltamme voit lukea opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta Brahessa. Mikä ala sinulle sopisi? Tutustu tarjontaan, hae mukaan mukavaan opiskeluyhteisöömme ja elä unelmasi todeksi!

https://www.brahe.fi/yhteishaku