Hyppää sisältöön

In English

19.5.2022

Hae elokuussa käynnistyviin työvoimakoulutuksiin!

Kiinnostaisiko opiskella uusi ammatti? Vaihtaa kenties alaa, saada todistus osaamisesta tai jatkaa kesken jääneet opinnot loppuun?

Hae elokuussa 2022 alkaviin työvoimakoulutuksiin 10.6. mennessä. Tarjolla on ravintola- ja cateringalan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan, sähkö- ja automaatioalan, metallialan, rakennus- ja pintakäsittelyalan sekä taideteollisuusalan koulutuksia.

Ravintola- ja cateringalalla sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla on erittäin hyvät työllisyysnäkymät. Sähkö- ja automaatioalan koulutuksella opiskelijalle aukeaa laaja-alaisen osaamisen kautta mahdollisuudet työllistyä sähköasentajaksi. Metalliala tarjoaa monia mielenkiintoisia kone- ja tuotantotekniikan työtehtäviä Raahen alueella. Myös rakennus- ja pintakäsittelyala tarjoaa monia mielenkiintoisia työtehtäviä koko maakuntamme alueella. 

Taideteollisuusalan ammattitutkinto syventää sisustusalalla työskentelevän henkilön ammatillista osaamista ja tarjoaa työkaluja vaativissa työtehtävissä sekä esimiesasemassa toimimiseen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden sisustajan ammattinimikkeeseen myös niille, joilla on pitkä kokemus alalla toimimisesta, mutta ei vielä alan tutkintoa.

Lue lisää täältä.