Hyppää sisältöön

In English

21.6.2023

Hae Koulutuskeskus Braheen jatkuvassa haussa!

Meille voit hakea jatkuvassa haussa myös kesällä.

Elokuussa aloittaviin ryhmiin mahtuu vielä useille aloille, kuten ravintola- ja catering-alalle, tapahtumatekniikkaan, sisustusalalle, verhoiluun, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle, video- ja valokuvaukseen, laboratorioalalle sekä Ruukkiin maatalous- ja hevostalousalan perustutkintoihin.

Tapahtumatekniikan ala kaipaa ammattitaitoisia tekijöitä. Meillä voit opiskella tapahtumateknikoksi media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa. Opintojen sisältöjä ovat tapahtumien esiintymisympäristöjen sekä äänentoisto- ja valaisujärjestelmien rakentaminen ja tekniikan käyttäminen esitystilanteissa. Opit esiintymisympäristöjen suunnittelua, mikrofonitekniikkaa, äänentoistolaitteiden ja erilaisten valaisimien sekä visuaalisten tehosteiden hyödyntämistä tapahtumien teknisessä toteutuksessa. Lue lisää ja hae jatkuvassa haussa.

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa uutena koulutuspilottina korjausrakentamiseen painottuvan ammattitutkintokoulutuksen, johon on haku auki jatkuvassa haussa nyt. Korjausrakentamiseen painottuva 150 osaamispisteen laajuinen talonrakennusalan ammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä vanhenevan rakennuskannan kunnostamiseen liittyvissä tehtävissä. Koulutus toteutetaan käytännön työharjoituksina korjausrakentamiskohteissa sekä niitä täydentävinä teoriaopintoina. Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on aiempi talonrakennusalan perustutkinto, taideteollisuusalan restaurointialan osaamisalaan painottuva perustutkinto tai pitkä kokemus talonrakennusalan töistä. Tutustu koulutukseen tarkemmin täällä. Jatkuvassa haussa koulutukseen pääsee hakemaan tästä.

Otamme yhteyttä jatkuvassa haussa hakeneisiin elokuun alussa.