Hyppää sisältöön

In English

12.4.2024

ILO 2.0 – Luovien alojen verkostoitumistapahtuma

Luovien alojen verkostoitumistapahtuma järjestetään Raahen Porvari- ja Kauppakoulun tiloissa keskiviikkona 24.4. klo 12–15.

Raahen alueelta valmistuu paljon luovia osaajia, ja täällä on olemassa myös vahvaa yrittäjyyttä. ILO-tapahtumassa luovien alojen osaajat pääsevät verkostoitumaan, inspiroitumaan ja kuulemaan uratarinoita.

Tapahtuman järjestää Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu yhteistyössä Raahen Porvari- ja Kauppakoulun sekä Koulutuskeskus Brahen kanssa. Kohderyhmänä ovat luovien alojen työnhakijat, ammattilaiset sekä opiskelijat. ILO ei ole rekrytointitapahtuma, vaan luovien alojen tekijöiden paikka puhua omaa kieltään ja kohdata muita alan toimijoita – tutustua uusiin ihmisiin ja kehittää jotain uutta yhdessä. Tapahtumassa peilataan omaa osaamista sekä avataan yhteistyön merkitystä.

Uratarinoita tapahtumassa jakavat muun muassa mainostoimisto- ja pelialan ammattilaiset ja visuaalisen viestinnän osaajat. Osa heistä on paikan päällä, osan tarinat kuullaan etäyhteydellä. Mukana tarinansa kertovissa osaajissa on myös Brahesta valmistuneita, kuten Mediakeskus Lybeckeriltä muutamia vuosia sitten valmistunut pelialan ammattilainen Henri Rentola, joka nykyään työskentelee VR Kiwillä. 

Kaikki luovista aloista kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan!

Aika: keskiviikko 24.04.2024, kello 12–15 
Paikka: Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Merikatu 2, 92100 Raahe 
Tilat: C-rakennus, liikuntasali ja aula