Hyppää sisältöön

In English

27.5.2022

Kesäyrittäjät aloittivat Pekkatorin hius- ja kauneushoitolassa

Kahdeksan Koulutuskeskus Brahen hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijaa työllistää itsensä tänä kesänä kesäyrittäjänä.

Kauneudenhoitoalan opiskelijat Jutta Seppä, Saara Herrala, Emma Linna ja Ibadete Haliti tarjoavat kosmetologipalveluja. Hiusalan opiskeijat Sarita Mällinen, Maisa Martinmäki, Jemina Huuskonen ja Mirka Turpeenoja puolestaan tarjoavat oman alansa palveluja.

NY-kesäyrittäjyys on opiskelijoille oiva mahdollisuus hyödyntää kesäaikaa opintoihin ja ansaita samalla rahaa. Hius- ja kauneusalan nuoret yrittäjät toimivat Pekkatorin hius- ja kauneushoitolan tiloissa. He maksavat tilasta vuokraa yrittäjäajaltaan, mutta saavat myös yritystoiminnan tulot itselleen. 

NY Kesäyrittäjyys on yksi Nuori yrittäjyys ry:n Vuosi yrittäjänä -ohjelman toteuttamisen malli. Ohjelmassa opiskellaan yrittäjyyttä perustamalla oikealla rahalla toimiva NY-yritys. Ohjelman aikana käydään läpi yrityksen kaikki vaiheet ideoinnista perustamiseen ja käytännön toiminnasta yrityksen lopettamiseen.  

Kesäyrittäjät aloittivat työt hius- ja kauneushoitolassa tänään 27.5. He palvelevat juhannukseen saakka ja vielä viikon verran elokuussa. Koulutuskeskus Brahen kesäyrittäjille saa ajan varattua netissä Timma-palvelun kautta tai puhelinnumerosta 050 371 2350.

Lisätietoa NY-kesäyrittäjyydestä täällä.