Hyppää sisältöön

In English

13.5.2024

Koulutuskeskus Brahen opiskelijoille menestystä kansainvälisessä Gastro Erasmus Food Competition -kilpailussa

Brahen iloinen kisatiimi valloitti asenteellaan ja toi myös kotiin mitaleita. Anni Myllymäen annos voitti parhaan pääruoan palkinnon.

Koulutuskeskus Brahen kokkiopiskelijat keräsivät mitaleita huhtikuussa Gastro Erasmus Food Competition -kilpailussa Turkissa. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja sinne kokoontui opiskelijoita eri puolilta Eurooppaa.

– Meillä oli hyvä tiimi, totesivat Brahen opiskelijat Jenny PerttulaAnni Myllymäki ja Taisiia Nagimova.

Kilpailussa kokattiin kolmen päivän ajan. Osallistujat valmistivat omat annoksensa pääruokaluokassa, pastaluokassa sekä kalaruokaluokassa. Lisäksi pidettiin tiimikilpailut.

Anni Myllymäen annos voitti parhaan pääruoan palkinnon. Lisäksi hän sijoittui kolmanneksi kalaruokakilpailussa. Taisiia Nagimovan annos tuli hopealle kalaruokakisassa. Lisäksi raahelaisjoukkue ansaitsi monta mitalia tiimikilpailuista.

Katso alta video kilpailusta. Videon lopussa ovat myös kisan tulokset.