Koulutuskeskus Brahen opiskelijoille menestystä kansainvälisessä Gastro Erasmus Food Competition -kilpailussa
Koulutuskeskus Brahen kokkiopiskelijat keräsivät mitaleita huhtikuussa Gastro Erasmus Food Competition -kilpailussa Turkissa. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja sinne kokoontui opiskelijoita eri puolilta Eurooppaa.
– Meillä oli hyvä tiimi, totesivat Brahen opiskelijat Jenny Perttula, Anni Myllymäki ja Taisiia Nagimova.
Kilpailussa kokattiin kolmen päivän ajan. Osallistujat valmistivat omat annoksensa pääruokaluokassa, pastaluokassa sekä kalaruokaluokassa. Lisäksi pidettiin tiimikilpailut.
Anni Myllymäen annos voitti parhaan pääruoan palkinnon. Lisäksi hän sijoittui kolmanneksi kalaruokakilpailussa. Taisiia Nagimovan annos tuli hopealle kalaruokakisassa. Lisäksi raahelaisjoukkue ansaitsi monta mitalia tiimikilpailuista.
Katso alta video kilpailusta. Videon lopussa ovat myös kisan tulokset.