Hyppää sisältöön
16.3.2020

Liikkuminen Koulutuskeskus Brahen yksiköissä sekä asiakastyöt, julkaistu 16.3.2020

Koulutuskeskus Brahessa rajoitetaan varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ulkopuolisten henkilöiden liikkuminen kaikkien yksiköiden alueella. Toistaiseksi oppilaitosten alueella saa oleskella vain Koulutuskeskus Brahen opiskelijat sekä henkilökunta.

Opiskelijat voivat jatkaa työssäoppimista työpaikoilla, mikäli se sopii yritykselle ja yrityksessä ei ole koronatartuntoja. Opettajat tekevät työpaikkaohjauksen toistaiseksi etäohjauksena, jolloin opettaja on yhteydessä opiskelijaan ja työpaikkaan joko puhelimen tai sähköisten työkalujen avulla.

Koulutuskeskus Brahessa ei järjestetä toistaiseksi yleisötilaisuuksia, minkä vuoksi yrityselämän kanssa suunnitellut Open Partner -tapahtumat siirretään toiseen ajankohtaan. Ilmoitamme uudet päivämäärät myöhemmin. Palaverit ja kokoukset pyritään pitämään pääsääntöisesti etäyhteydellä.

Koronaviruksen leviämisen varotoimenpiteenä Koulutuskeskus Brahessa lopetetaan toistaiseksi kaikki henkilökohtaisessa kontaktissa tapahtuvat asiakaspalvelutyöt. Rajoitus koskee hius- ja kauneudenhoitoalan palveluita sekä hierontapalveluita. Ravintola Meritähden ravintola- ja kahvilapalvelut ovat toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta asiakkailta. Ravintola Meritähden palveluita voivat käyttää Koulutuskeskus Brahen opiskelijat sekä henkilökunta. Ravintola- ja kahvilapalveluita tarjotaan ravintola Meritähden tiloissa, kokoustiloihin ei toistaiseksi toimiteta tarjoiluita. Opiskelijaravintola palvelee opiskelijoita normaalisti.

Näillä toimenpiteillä halutaan rajoittaa mahdollisen koronaviruksen leviämistä sekä suojata Koulutuskeskus Brahen opiskelijoiden, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä henkilökunnan terveyttä ja turvallisuutta.

 

Jaana Ritola
Kuntayhtymän johtaja, rehtori