Hyppää sisältöön

In English

25.2.2022

Opiskele AMK-tutkinto Raahessa: tradenomiksi pelialalle tai insinööriksi teollisuuteen tai rakennusalalle

Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa syksyllä 2022. Opiskelupaikkoja tulee hakuun noin 60 ja Raaheen rekrytoidaan lisää opetushenkilökuntaa. Koulutukset toteutetaan kumppanina toimivan Koulutuskeskus Brahen tiloissa.

Jätä hakemuksesi AMK-yhteishaussa 16.–30.3.2022

Konetekniikan insinöörien ja pelialalle suuntautuvien tietojenkäsittelyn tradenomien koulutus järjestetään päiväopetuksena ja rakennustekniikan insinööreille puolestaan monimuoto-opetuksena. Jokaisessa koulutuksessa on noin 20 aloituspaikkaa.

Työmarkkinoilla on valmistuville osaajille kysyntää niin Raahen seudulla kuin koko maassa. Erilaisten yhteistyöprojektien sekä harjoittelu- ja opinnäytetöiden myötä pääset luomaan arvokkaita kontakteja työnantajiin jo opiskeluaikana. Rakennusinsinööriksi voit opiskella oman aikataulusi mukaan työnkin ohessa joustavan monimuoto-opetuksen ansiosta.

– Koulutusalojen valinnassa on kuultu alueen yritys- ja elinkeinoelämän toimijoita sekä heidän osaajatarpeitaan. Insinööriosaajia tarvitaan seutukunnassa sekä teollisuuden että rakentamisen monipuolisiin tehtäviin ja tietojenkäsittelyn tradenomin koulutus antaa hyvät lähtökohdat sekä järjestelmäosaamisen että pelialan erilaisiin työtehtäviin, toteaa Koulutuskeskus Brahen kuntayhtymän johtaja, rehtori Jaana Ritola.

Opiskelu Raahessa maistuu

KAMK:in järjestämä ammattikorkeakouluopetus Raahessa käynnistyi 2018. Yhteistyökumppaneita ovat Raahen kaupunki, Koulutuskeskus Brahe ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Aloituspaikkoja kaikissa koulutuksissa on ollut yhteensä jo yli 200 ja hakijoita Raaheen oli edellisenä vuonna noin 500.

Koulutukset on otettu hyvin vastaan Raahen seudulla ja erityisesti peliala on houkutellut hakijoita ympäri Suomen. Raahen KAMK:ilaisilta kysyttäessä, opiskelijat nostivat parhaiksi puoliksi mukavan yhteishengen ja kehuja saivat myös opettajilta saatu tuki ja monimuoto-opintojen joustavuus.

– Koulutusten vetovoima on ollut hyvä ja jatkamme toimintaamme entistä vahvemmalla joukolla Raahessa syksyllä käynnistyvien koulutusten myötä. Saamme mahdollisesti tulevaisuudessa tarjontaan muitakin vaihtoehtoja Kajaanin ammattikorkeakoulun tarjonnasta, kertoo koulutusjohtaja Jari Kähkönen KAMKilta.

Lisätietoja Raahen AMK-koulutuksista:

Insinöörikoulutukset:
Arja Sirviö, 044 7101 245, arja.sirvio@kamk.fi

Pelialan tradenomikoulutus:
Tanja Korhonen, 044 710 1009, tanja.korhonen@kamk.fi

Katso kaikki Raahen AMK-koulutukset

Tutustu koulutuksiin Kajaanin ammattikorkeakoulun sivuilla