Hyppää sisältöön

In English

22.2.2023

Risteys 3.0 -rekrytointitapahtuma Koulutuskeskus Brahessa 21.3.

Risteys 3.0 -rekrytointitapahtuma järjestetään 21.3. Klo 12-15 Koulutuskeskus Brahessa!

Tapahtumapaikkana on Tervahovinkadun, Brahen tekniikan ja palvelujen yksikkö. 

Tapahtumassa alueen yritykset, oppilaitokset ja muut työelämäkumppanit esittelevät opiskelijoille ja työnhakijoille työmahdollisuuksia, lopputyöpaikkoja sekä toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelumahdollisuuksia.

Nyt on hyvä tilaisuus hakea vinkkejä urasuunnitelmiin, löytää työpaikka tai kesäduuni. CV-klinikalla voi käydä valokuvauksessa CV:tä varten ja saada vinkkejä oman CV:n laatimiseen. 

Tähän mennessä tapahtumaan ovat ilmoittautuneet mukaan: Nordic JobCentre Oy, Taukokangas Oy, SOL Palvelut Oy, Go On Raahe Oy, ResComi Oy, Marra Oy, Oulun ammattikorkeakoulu, SSAB Europe Oy, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Centria-ammattikorkeakoulu, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Attendo Oy, Raahen kaupunki/Kuntakokeilu, Jot-Rent Oy, Miilukangas Oy/Miilux Oy, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Raahen seudun kehitys. 

Tekijöitä haetaan eri aloille eli nyt on hyvä tilaisuus löytää monen eri alan töitä! Jatko-opintomahdollisuuksista kiinnostuneille on esillä toisen asteen sekä ammattikorkeakoulujen opiskelupaikkoja. Tervetuloa tutustumaan työ-ja opiskelumahdollisuuksiin! 

Tilaisuuden järjestävät Koulutuskeskus Brahe, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Raahen seudun kehitys yhdessä yritysten kanssa.

*********************************************************************************************************

Työnantaja tai oppilaitoksen edustaja, haluatko mukaan esittelijäksi tapahtumaan? 

Vielä ehtii ilmoittautua esittelijäksi. Tule vaikuttamaan urasuunnitelmiin, täyttämään viimeisiä kesätyöpaikkoja ja löytämään uusia kykyjä töihin, harjoitteluun ja opinnäytetöihin!
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Risteys on kaikille avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta: eveliina.noponen@brahe.fi, 040 663 8815.