Sesonkityöntekijän koulutuksessa yhdistyy opinnot ja kesätyö
Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.
Opintojen sisältönä ovat hyvän asiakaspalvelun perusteet, keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät, kassatyöskentelyn perusteet, tarjoilun perusteet, hygienian ja siivouksen perusteet sekä työyhteisössä toimiminen. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.
Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.
Lähiopetus järjestetään 22.4.–26.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa. Oppimisympäristöinä toimivat opetusravintola Meritähti ja oppimisympäristö Puunari. Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä jatkuvan haun kautta.
Lue lisää koulutuksesta täältä!
Lisätietoja antaa Sari Alajoki, p. 040 135 7163, sari.alajoki@brahe.fi