Hyppää sisältöön

In English

11.5.2023

Tekniikan alojen opettajien rekry

Kuntarekryssä on auki korjausrakentamisen päätoimisen tuntiopettajan sekä talotekniikan ja sähkö- ja automaatioalan lehtorien paikat.

Koulutuskuntayhtymä Brahe painottaa kestävän kehityksen merkitystä tulevien ammattilaisten osaamisessa. Siihen liittyen Brahe tarjoaa tulevaisuudessa uutena koulutuspilottina korjausrakentamisen ammattitutkintokoulutuksen. Haemme nyt osaavaan joukkoomme Koulutuskuntayhtymä Brahen tekniikan toimialalle korjausrakentamisen koulutuksesta vastaavaa opettajaa määräaikaiseen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen 1.8.2023 - 31.7.2025 väliselle ajalle.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä.

Haemme myös tekniikan toimialalle talotekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Talotekniikan alalle haettava opettaja toimii osana talotekniikan opetustiimiä ja vastaa talotekniikan alan ammatillisten aineiden teoria- ja työsaliopetuksesta.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä.

Lisäksi haemme tekniikan toimialalle sähkö- ja automaatioalan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Sähkö- ja automaatioalan lehtori toimii osana Brahen sähköosaston opetustiimiä ja vastaa ammatillisten tutkinnon osien opetuksesta.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä.