Hyppää sisältöön

In English

Koulutuskeskus Brahesta tulevaisuuden osaamista

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa mukavan ja turvallisen opiskeluyhteisön sekä monipuoliset eväät tulevaisuuden työelämään. Hankit osaamista käytännönläheisesti tekemällä oppien nykyaikaisissa oppimisympäristöissämme. Opettajat ja muu henkilökunta ovat asiantuntevia ja auttavat sinua etenemään opinnoissasi. Meillä kysytään kuulumisia ja huomioidaan toiset arjessa. Työelämässä oppiminen on olennainen osa ammattiin opiskelua.

Koulutuskeskus Brahe on rohkea jatkuvan oppimisen ja tulevaisuuden työelämäosaamisen rakentaja, joka tarjoaa opetusta Raahessa Tervahovinkadulla ja Pekkatorilla (tekniikan alat ja palvelualat) sekä Mediakeskus Lybeckerillä (luovat alat). Lisäksi luonto- ja hevoskeskus löytyy Ruukista (luonnonvara-alat). Meillä järjestetään tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta (TUVA), joka on hyvä vaihtoehto, jos sopiva ala ei ole vielä selvillä.

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä yrityselämän kanssa, jotta saamme sieltä viimeisimmän tiedon siitä, mitä osaamista työelämässä kaivataan. Myös kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

Tapamme toimia

Edelläkävijyys: Brahessa tartutaan ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja vastataan työelämän tarpeisiin. Aktiivisena kehittäjä olemme mukana koulutuksen kehittämisessä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Ketteryys: Pedagogiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen ja nopean opintopolun sekä yrityselämän muuttuviin tarpeisiin vastaavan koulutuksen.

Välittäminen: Brahessa välitetään niin opiskelijoista kuin työkaverista. Panostamme sujuvaan arkityöhön ja hyvinvointiin. Osaava henkilöstömme ohjaa opiskelijasta osaavan tekijän. Koulutuskeskus Brahessa meillä on toisista välittävä yhteisö, joka antaa tilaa uusille toimintamalleille ja uuden luomiselle.

Moniosaaminen: Koulutamme tulevaisuuden moniosaajia, joilla on ammatillisen osaamisen lisäksi oikeaa asennetta ja motivaatiota työelämän haasteisiin. 

Tutustu Koulutuskeskus Brahen kaikkiin yhteishaussa oleviin koulutuksiin