Hyppää sisältöön

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tulevaisuuden osaamista

Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa vaikuttavaa koulutusta ja panostaa laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen. Meillä pääset siis nauttimaan alan eturivin osaamisesta ja huippumoderneista oppimismenetelmistä samalla kun rakennat tulevaisuuden uraa itselle!

Koulutuskeskus Brahe on rohkea jatkuvan oppimisen ja tulevaisuuden työelämäosaamisen rakentaja, joka tarjoaa opetusta Raahessa Tervahovinkadulla (tekniikan alat ja palvelualat) ja Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat). Lisäksi luonto- ja hevoskeskus löytyy Ruukista (luonnonvara-alat). 

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä yrityselämän kanssa, jotta saamme sieltä viimeisimmän tiedon siitä, mitä osaamista työelämässä kaivataan. Myös kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

Tapamme toimia

Edelläkävijyys: Brahessa tartutaan ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja vastataan työelämän tarpeisiin. Aktiivisena kehittäjä olemme mukana koulutuksen kehittämisessä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Ketteryys: Pedagogiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen ja nopean opintopolun sekä yrityselämän muuttuviin tarpeisiin vastaavan koulutuksen.

Välittäminen: Brahessa välitetään niin opiskelijoista kuin työkaverista. Panostamme sujuvaan arkityöhön ja hyvinvointiin. Osaava henkilöstömme ohjaa opiskelijasta osaavan tekijän. Koulutuskeskus Brahessa meillä on toisista välittävä yhteisö, joka antaa tilaa uusille toimintamalleille ja uuden luomiselle.

Moniosaaminen: Koulutamme tulevaisuuden moniosaajia, joilla on ammatillisen osaamisen lisäksi oikeaa asennetta ja motivaatiota työelämän haasteisiin. 

Tutustu Koulutuskeskus Brahen kaikkiin yhteishaussa oleviin koulutuksiin