Hyppää sisältöön

Hanki luovuudesta ammatti!

Taiteilija Julia Sivonen ja hänen teoksensa

Luovien alojen opinnoissa Mediakeskus Lybeckerillä painottuvat työelämälähtöiset projektit. Osan opinnoista voit opiskella koulutus- tai oppisopimuksella alan työpaikoilla. Voit suorittaa myös yrittäjyysopintoja suunnittelemalla omaa yritystoimintaa tai kokeilemalla sitä käytännössä harjoitusyrityksessä. Myös kansainvälisyys on osa opiskeluarkea. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneena sinulla on yleinen jatko-opintokelpoisuus, joten voit hakeutua korkea-asteen opintoihin haluamallesi alalle ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Teoreettisen opiskelun valmiuksia voit kehittää kaksoistutkinto-opinnoilla, jolloin suoritat samanaikaisesti sekä ylioppilastutkinnon että ammatillisen perustutkinnon.

Mediakeskus Lybeckerin luovilla aloilla kevään 2024 yhteishaussa ovat seuraavat koulutukset:

Brahessa voit opiskella myös taideteollisuusalan perustutkinnon (sisustusalan tai verhoilun osaamisala), jotka löydät tekniikan alojen koulutusten alta.

Olisiko näistä joku sinun unelmasi?

Tutustu Koulutuskeskus Brahen kaikkiin yhteishaussa oleviin koulutuksiin

Mediakeskus Lybeckerin perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa polku- ja väyläopintoja luoville aloille. Tarjolla on peligraafikon polkuopinnot Kajaanin ammattikorkeakouluun sekä kuvataiteen väyläopinnot Lapin ammattikorkeakouluun ja Satakunnan ammattikorkeakouluun.

Katso kaikki Brahen polku- ja väyläopinnot