Hyppää sisältöön

Opiskelijamme äänessä!

Koulutuskeskus Brahessa on tyytyväisiä opiskelijoita, jotka suosittelevat opiskelupaikkaansa mielellään muillekin! Antaa siis opiskelijoidemme kertoa, mitä mieltä he ovat Brahesta!

Olen oppinut paljon ja saanut upeita mahdollisuuksia näyttää taitojani koulun kautta. Lybeckerillä ilmapiiri on hyvä ja tunnen, että saan olla oma itseni.

Opiskelijat otetan hyvin huomioon ja opiskelijoilta kysytään mielipidettä koko ajan eri asioihin. Meillä on paljon mahdollisuuksia valita eri opintoja ja mahdollisuus lähteä kansainväliseen vaihtoon. Koulu tuo paljon sisältöä elämään.

Hain alalle, koska ruoanlaitto on aina kiinnostanut. Meillä on hyvä luokkahenki ja alalla hyvät työmahdollisuudet.

Logistiikalla opiskelu on hauskaa ja mukavaa, kun on paljon käytännön harjoittelua ja koneiden huoltamista ja hallilla työn tekemistä. Parasta on koneilla tekeminen, esimerkiksi pyöräkone ja kuorma-auto. Rekkamies se kaiken ties.

Mielenkiintoinen, monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutusala.

Lybellä on ollut hyvä opiskella oman yhteishaun jälkeen ysiltä. Opettajat on ammattitaitoisia, avuliaita ja ymmärtäväisiä. On ollut hauskaa ja kaikki täällä on olleet samanhenkisiä ja supermukavia.

Sähköalalla on hyvät oppimistilat ja rennot opettajat. Täällä oppii hyvin tuntemaan toiset opiskelijat.

Rakastan sitä, kun Lybellä pääsee heti tekemisen makuun. Ilmapiiri on kannustava ja omaa ilmaisua tuetaan.

Brahessa opiskelu on todella innostavaa ja monipuolista! Opettajatkin ovat ihanan kannustavia ja ammattitaitoisia. Täällä pääset tekemään asiakasprojekteja ja sinulla on myös jopa mahdollisuus lähteä vaihtoon sekä pyörittää omaa yritystä.

Maatalousalalla on parasta, että opinnot sisältävät erittäin monipuolisia töitä. Opiskelu on rentoa ja porukassa on hauskaa.

Asiakaspalvelu kiinnostaa ja käytännön asiakaspalvelu on parasta!

Opiskelen tapahtumatekniikkaa Lybeckerillä. Äänitekniikka ja musiikki on kiehtonut minua pienestä saakka, joten ala oli helppo valinta. Lybellä on mielestäni todella hyvät mahdollisuudet monipuoliseen media-alan opiskeluun. Tekniikka, opetus ja opiskeluyhteisö ovat verrattomia.

Jos sulla on jokin visio ja palava halu toteuttaa se, se kyllä huomataan Lybellä ja pääset toteuttamaan ideasi.

Ihana opiskeluympäristö, rauhallinen koulu ja hyvät opettajat. Myös ruokala on todella idyllinen. Joustavaa opiskelua, jota voi omien aikataulujen mukaan suunnitella. Käytännönläheistä ja monipuolista, kun voi myös valita erilaisia tutkinnon osia toisilta aloilta.

Graafinen suunnittelu yllätti ainakin minut ominaisuuksillaan. Niin yksinkertaiselta kuulostava ala olikin hyvin monipuolinen ja opettava monella tapaa ja tarjoaa paljon vapaata luovuutta.

Parasta on, kun pääsee kokeilemaan joka päivä uutta ja jokainen päivä on erilainen.

Logistiikalla on hauskaa ja monipuolista opiskella. Isot työkoneet ovat olleet parasta. -Anni

Logistiikalla opiskelu on kivaa. Parasta on ollut trukilla ajaminen. -Nea

Opiskelu logistiikalla on ollut mukavaa koska on hauskoja opeja. Parasta on ollut ajoneuvoilla ajaminen. -Juho

Opiskelu on mukavaa ja rentoa. Parasta on hallipäivät, kun saa ajaa eri koneilla. -Lenni

Logistiikan opiskelu on monipuolista ja opitaan uusia asioita. Parasta on, kun saa ajella erilaisilla koneilla. -Matias

Logistiikalla opiskelu on ollut ihan mukavaa. Parasta on ollut, että sai ajaa oikealla autolla. -Tibor

Hallipäivät on mukavia, kun tehhään käytännön harjotteita, ja varmasti ajotunnit on mukavia tunteja. Opettajatki on hirviän mukavia ja kaikin puolin logistiikka on mukava ala. -Joonas

Sähköalalla on parasta hyvät opettajat ja uudet kaverit. Täällä on mukava opiskeluympäristö ja opiskelu on vapaata. -Topi ja Jami

Teoria ei ollutkaan niin vaikeaa. Opettajat ovat auttavaisia joka asiassa ja uskaltaa kysyä apua. -Jasper

Sähköalan opinnot ovat helppoja ymmärtää ja asennukset ovat opettavaisia. -Arttu

Sähkön henkilökunta on paras! Työympäristö on rento ja ystävällinen. -Ville

Mukavat opettajat ja opetetaan kaikki tarvittava. -Eino

Sähköalalla opiskelu on mukavaa ja asennukset toimii. Opettajat on rentoja ja osaavia. Työympäristö on siisti ja rauhallinen. -Juuso

Opiskelu logistiikalla on mukavaa ja opettajat mukavia, aina saa nauraa. Kuorma-autolla ajaminen on parasta ja että saa tehdä itse omin käsin. Tulkaa logistiikka-alalle, työntekijöitä tällä alalla tarvitaan.

Sisustusalalla opiskelu on parasta, kun joka päivä oppii jotain uutta ja opiskelu on joustavaa. Pystyn saattamaan esimerkiksi opiskeluni loppuun uudessa työpaikassani.

Käytännönläheinen opetus ja itselle mieluinen ala, innostaa oppimaan vahvan perustan ammattitaidolle. Siihen nojaten on hyvä jatkaa eteenpäin.

Rentoja teoriatunteja, sitäki rennompaa käytännön harjoittelua! En tiiä mikä on ollut parasta, jos mielenkiintoa on niin kaikkihan tässä on mukavaa. Ja jos on avoimin mielin, sitäkin mukavampaa on opiskelu .

Olen pienestä asti halunnut olla parturi-kampaaja. Tykkäsin tehä siskoille kampauksia. Täällä on rentoa ja mukavaa opiskella. Kaikki otetaan mukaan.

Opiskelua voi painottaa työssäoppimiseen. Työssäoppimispaikoissa on päässyt tekemään niitä töitä, jotka kuuluvat opintoihin. Erilaisilta työssäoppimispaikoilta on saanut monipuolisen pohjan työelämään. Tällä alalla riittää töitä.

Olen perustanut koira-alan yrityksen, Moldog homekoirapalvelut. Valmistun Ruukin koiralinjalta eläintenhoitajaksi. Mikä ihana matka, uusia aitoja ystäviä ja mahtavat opettajat. Täällä koulussa ollessani löysin itseni. En olekaan ainut koirahörhö maailmassa, vaan meitähän on aika monta.

Opiskelin hius- kauneudenhoitoalalla parturi-kampaajaksi koulutuskeskus Brahessa. Asiakaspalvelua ja asiakastöitä treenasimme koulun parturi-kampaamossa. Sain mahtavasti yhdistettyä Nuori Yrittäjyys -projektin koulun sekä työssäoppimispaikan myötä. Olin ensiksi työharjoittelussa, jossa noin kuukauden olon jälkeen olin todistanut osaavani asiat ja pääsin kokeilemaan yrittäjän oppisopimusta, mikä oli aivan mahtava juttu ja avarsi näkökulmia yrittäjän elämästä. Yrittäjäoppisopimuksen jälkeen sain työpaikan kyseisestä yrityksestä ja valmistuin marraskuussa 2021. Jatko-opinnot toistaiseksi saavat jäädä alan lisä- ja täydennyskoulutusten muotoon, mutta en näe pois suljettuna vaihtoehtona esimerkiksi meidän alan opettajan työtä, se on yksi tulevaisuuden haaveista niin kuin myös oma liike. Kun asiat hoitaa koulussa ja työelämässä hyvin sekä uskoo itseensä, on mahdollisuuksia vaikka mihin.

Asiakaspalveluala on aina ollut mieluista. Hius- ja kauneudenhoitolan opiskelijana sitä saa toteuttaa. Jos oman käden jäljen näkeminen kiinnostaa, tämä ala on erittäin sopiva sulle.

Lybeckerillä on mukavaa, koska täällä on luovia aloja. Saan olla luova työssäni ja tehdä minua kiinnostavia asioita.

Opiskelen tapahtumatekniikkaa, eli tavoitteenani on valmistua tapahtumateknikoksi ja päästä heti oikeisiin töihin. Koululla on oma luokkatila tapahtumatuotantoa varten, jotta musiikki ja tekniikan kasaaminen ei häiritse muita opiskelijoita talossa ja voimme omassa rauhassa saattaa opintoja eteenpäin. Opiskelu täällä on turvallista sekä monipuolista, joten opiskeluun löytyy intoa.

Täällä on mukava opiskella, koska voimme oppia erilaisia ​​asioita, kuten hyvää kommunikointia muiden ihmisten kanssa, ja oppia käsittelemään kaikenlaisia ​​tilanteita asiakaspalvelussa. Joka päivä on aina uutta opittavaa.

Opiskelin Raahessa Mediakeskus Lybeckerillä ja heti opiskelujeni alussa oli selvää, että yrittäminen kiinnostaa. Hyvä mahdollisuus kokeilla yrittämistä oli NY-yrittäjyys. Tuumasta toimeen ja sainkin houkuteltua luokkatoverini Annen mukaan NY-yrittäjyyteen.

Taidot karttuvat monipuolisten töiden myötä. Rentoa tekemisen meininkiä.

Jos tykkäät tehdä käsillä töitä ja nähdä oman työnjälkesi, tämä ala on hyvä sinulle.

Brahessa on tekemisen meininkiä ja mukava henkilökunta ja opiskelijakaverit!

Haimme hius ja kauneusalalle, koska ala kiinnosti. Täällä on hyvä ryhmähenki ja mukavat opettajat.

Brahessa on hyvä ilmapiiri, vaihtuvat työtehtävät ja työllistyminen erinomainen!

Tulkaa tänne, me ollaan jo täällä!

Päivät menee nopeasti, kun painaa jätkien kanssa duunia.

Saa valita ja tehdä asiakastöitä oman mielenkiinnon mukaan. Reppu täynnä eväitä tulevalle yrittäjän polulle.

Pystyy etenemään opinnoissa omaan tahtiin hyvän ilmapiirin ympäröimänä. Apua löytyy joka suunnasta, koulussa on hyvät opiskeluolosuhteet ja ammattitaitoinen henkilökunta