Hyppää sisältöön

Opiskelijan tietopankki

Mietitkö eri koulutusvaihtoehtoja tai sitä, kuinka voisit saada opiskelusta enemmän irti? Koulutuskeskus Brahessa kiinnitämme paljon huomiota hyvinvointiisi sekä siihen, että nauttisit opiskeluajasta täysillä ja pääsisit käsiksi unelmiesi ammattiin! Tältä sivulta löydät kootusti kaikki opiskeluun liittyvät asiat. Myös opintotoimisto auttaa sinua mielellään, sen yhteystiedot löydät Hakijan palvelut -sivulta. Koulutuksiin voi tutustua myös Brahen uudistuneesta esitteestä: http://bit.ly/brahe-tutkinnot

Asuminen

Koulutuskeskus Brahe auttaa parhaansa mukaan opiskelijoitaan myös asuntoasioissa.

Opiskelijahyvinvointi

Me Koulutuskeskus Brahessa haluamme, että opiskelijamme voivat hyvin ja nauttivat opiskeluajastaan. Monen eri alan ammattilaisemme tukevat ja auttavat sinua kaikissa hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Kaksoistutkinto

Kaksoistutkinnossa opiskelet samaan aikaan ammattiin ja ylioppilaaksi. Aloittavat opiskelijat suorittavat lukio-opintonsa uudessa parannetussa järjestelmässä vaihtojaksoittain niin, että opetusta on kahdessa jaksossa pelkästään lukiolla.

Kansainvälisyys

Kiinnostaako Sinua opiskelu ulkomailla ja tutustuminen vieraaseen kulttuuriin? Kansainvälisyys on osa Koulutuskeskus Brahen arkea.

Lukuvuosi 2021–2022

Tältä sivulta löydät kaikki lukuvuoden tärkeimmät päivämäärät. 

Opintojen aloitus

Tervetuloa opiskelemaan Koulutuskeskus Braheen! Täältä löydät opasvideot eri Brahen yksiköihin.

Opiskelijan työkalut

Koulutuskeskus Brahessa on käytössä nykyaikaiset ohjelmistot niin oppimiseen, yhteydenpitoon kuin opiskelutöiden tekemiseenkin.

Opiskelijapalvelut

Koulutuskeskus Brahe haluaa olla mukana tukemassa opiskelijoidemme opiskeluissa menestymistä, hyvinvointia ja kaikin puolin antoisaa opiskelijaelämää. Tältä sivulta löydät kootusti tietoa kaikista opiskelijapalveluistamme.

Opiskelijatoiminta

Koulutuskeskus Brahessa opiskelijoille riittää toimintaa myös varsinaisen opiskelun ulkopuolella! Aktiivinen opiskelijakunnan hallitus toimii opiskelijoiden edunvalvojana ja opiskelijatutorit järjestävät monenlaisia tapahtumia ja tempauksia.

Oppisopimus ja koulutussopimus

Oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto, jos haluat opiskella ammattiin työtä tekemällä. Oppisopimuskoulutus sopii myös yrittäjälle osaamisen kehittämiseen ja henkilökunnan kouluttamiseen.

Ruokailu

Perustutkinnon tai valmentavan koulutuksen opiskelijanamme saat jokaisena opiskelupäivänä maksuttoman aterian.

Urheilu ja opiskelu

Haluaisitko sovittaa yhteen kaksi sinulle tärkeää asiaa: urheilun ja opiskelun? Koulutuskeskus Brahessa se onnistuu kyllä! Meillä on alkanut jo vuonna 2001 urheilupainotteinen koulutus, jossa opiskelijalla on mahdollisuus hankkia itselleen ammatti ja panostaa samalla kilpaurheiluun.