Hyppää sisältöön

Koulutuskuntayhtymä Brahe – tulevaisuuden osaamista

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja Tervahovinkadulla Raahessa (tekniikan alat ja palvelualat), Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat) sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa (luonnonvara-alat). Lisäksi Oulussa Maikkulassa järjestetään tekniikan alan koulutusta.

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Myös kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa koulutuskuntayhtymän toimintaa. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

Visio 2020

Koulutuskeskus Brahe on laadukas ja verkostoitunut ammatillisen koulutuksen osaaja ja toimintamme ohjaavina arvoina ovat laadukkuus, joustavuus, osaaminen sekä yhteisöllisyys.

Arvot

Laadukas

Hankkimallaan koulutuksella opiskelija työllistyy tai siirtyy jatko-opintoihin.

Joustava

Pedagogiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen sekä nopean opintopolun ja lisäksi koulutuksella vastataan yrityselämän muuttuviin tarpeisiin.

Osaava

Osaava henkilöstö ohjaa opiskelijasta osaavan tekijän.

Yhteisöllinen

Toisista välittävä yhteisö, joka antaa tilaa uusille toimintamalleille ja uuden luomiselle.