Hyppää sisältöön

In English

Koulutuskuntayhtymä Brahe – tulevaisuuden osaamista

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja Tervahovinkadulla Raahessa (tekniikan alat ja palvelualat), Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat) sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa (luonnonvara-alat). Lisäksi Oulussa Maikkulassa järjestetään tekniikan alan koulutusta.

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Myös kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa koulutuskuntayhtymän toimintaa. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

Visio 2021-2025

Koulutuskeskus Brahe on rohkea jatkuvan oppimisen ja tulevaisuuden työelämäosaamisen rakentaja. 

Arvot

Edelläkävijä

Brahessa tartutaan ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja vastataan työelämän tarpeisiin. Olemme aktiivinen kehittäjä ja mukana niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti koulutuksen kehittämisessä.

Ketterä

Pedagogiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen sekä nopean opintopolun ja lisäksi koulutuksella vastataan yrityselämän muuttuviin tarpeisiin.

Välittävä

Brahessa välitetään niin opiskelijoista kuin työkaverista. Panostamme sujuvaan arkityöhön ja hyvinvointiin. Osaava henkilöstö ohjaa opiskelijasta osaavan tekijän. Toisista välittävä yhteisö, joka antaa tilaa uusille toimintamalleille ja uuden luomiselle.

Moniosaava

Koulutamme tulevaisuuden moniosaajia, joilla ammatillisen osaamisen lisäksi asennetta ja motivaatiota työelämän haasteisiin. Panostamme myös henkilökunnan moniosaamiseen koulutuksella ja tiimikehittämisen keinoin.