Hyppää sisältöön

In English

21.10.2022

Brahe hakee levy- ja hitsaustöiden opettajaa

Haluatko olla mukana valmentamassa opiskelijoita työelämään, yrittäjäksi ja jatko-opintoihin?

Nyt Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä monialaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän opetusta ja ohjausta, joten tule meidän brahelaisten uudeksi työkaveriksi! 

Haemme joukkomme osaavaa ja innostunutta ammatillista opettajaa levy- ja hitsaustöiden opetustehtäviin määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 14.11.2022 – 31.7.2023. Tehtävä jatkuu mahdollisesti myös mainitun ajankohdan jälkeen.

Hitsaustöiden opettaja toimii osana Brahen kone- ja tuotantotekniikan opetustiimiä. Opettaja vastaa levy- ja hitsaustöiden teoria- ja työsaliopetuksesta Koulutuskeskus Brahen eri oppimisympäristöissä. Valitun henkilön osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää myös muuta työtä sekä osallistumista kone- ja tuotantotekniikan alan opetuksen kehittämistyöhön. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. 

Tehtävään valittavalta hakijalta edellytetään hitsaustöiden käytännön osaamista MIG/MAG, TIG sekä puikkohitsausprosesseilla. Ennen valintaa hakijalta voidaan edellyttää myös hitsausnäytteen antamista (hitsausluokan C, SFS-EN ISO 5817 mukaisesti). Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi suoritettu IWS- tai IWE -tutkinto ja CAD-piirtämisen sekä CNC-särmäyksen osaaminen ja englannin kielen taito. Toivomme hakijalta vahvaa hitsaustyön käytännön kokemusta sekä hyviä työelämäyhteyksiä. Arvostamme toisen asteen ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä valmiutta työskennellä nuorten parissa. Onnistut työssäsi opettajana, jos sinulla on rohkea asennetta uusille kokeiluille sekä hyvät työyhteisötaidot.

Pätevien hakijoiden puuttuessa myös levyseppähitsaajan perustutkinnon tai tuotantotekniikan ammattitutkintoon kuuluvan levy- ja hitsaustekniikan osaamisalan suorittaneet ja pitkän työkokemuksen levy- ja hitsaustöistä omaavat henkilöt huomioidaan hakijoina.

Hakijan on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa on kahden (2) kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja pätevyystodistukset tulee esittää ennen tehtävässä aloittamista.

Koulutuskuntayhtymä Brahe on vastuullinen työnantaja. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammatillisen koulutuksen parissa, hyvät työsuhde-edut sekä motivoituneen työyhteisön ja sitoutuneen hallituksen. Meillä voit kehittää ammattitaitoasi asiantuntijana.

Kysymykset tehtävään liittyen voi esittää

  • Lehtori Markku Kaivola p. 040 3532201, markku.kaivola@brahe.fi
  • Toimialapäällikkö Tuija Nurkkala p. 0400 252138, tuija.nurkkala@brahe.fi

Innostuitko? Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, olethan rohkeasti yhteydessä! Sähköisiä hakemuksia otetaan vastaan Kuntarekryssä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/paatoiminen-tuntiopettaja-levy-ja-hitsaustyot-476505 6.11.2022 saakka.